5000 TL bütçe ile PC toplama

Ruh Adam

80+
Reaksiyon skoru
4
Kasaya 5000 TL ekipmanlara ve monitöre 1000 TL ayırabiliyorum ilk bilgisayarım olacak witcher rdr 2 Assasins Creed tarzı oyunlar oynayabilmek istiyorum ilginize şimdiden teşekkür ederim

1591127411323.webp

Link: https://www.gamegaraj.com/urun/aquarius-5an/
Fiyat: 4977 TL

Ilgın ve tavsiyelerin için teşekkür ederim bu ürünlerin inceleme videolarını filan izledikten sonra karar veririm teşekkür ederim tekrardan
Post automatically merged:

Aklıma bir şey takıldı 5 MS olması etkiler mi oyun performansını daha küçük olup aynı fiyata daha az gecikme olan monitör almak daha mantıklı olur mu sizce pubg CS go gibi rekabet gerektiren oyunları oynamayı da düşünüyorum gecikme oyun performansını etkileyebilir mi diye şüphelendim

Monitör tavsiyesi var mı acaba 500-600 TL aralığı 60 Hz ve geniş bir ekran
benim sana önerim monitöre saha çok bütçe ayırman olacak. 24 inç 1ms 60-75hz bir monitör almak oyun için tercih ediyorsan senin için daha makul olacaktır gerekirse 30 tllik bir mouse kullan ileride yenilersin ama monitörü uzun süre yenilemeyeceksin. bence minimum 800 tl ayırmalısın monitöre

benim sana önerim monitöre saha çok bütçe ayırman olacak. 24 inç 1ms 60-75hz bir monitör almak oyun için tercih ediyorsan senin için daha makul olacaktır gerekirse 30 tllik bir mouse kullan ileride yenilersin ama monitörü uzun süre yenilemeyeceksin. bence minimum 800 TL ayırmalısın monitöre
Başlangıç için ucuz bir monitör alıp sonraki yıl 144 Hz 1 MS bir monitör almayı planlıyordum ben de yani şu 500-600 ayıracağım monitörü bir sene hadi bilemedim 1.5 sene kullanıp 144 Hz monitöre geçiş yapmayı planlıyorum

Geri