Neler Yeni

5000 TL F/P Telefon Önerisi?

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
535
İsim
Hazer
Bütçe
5000
Arkadaşlar selamlar yakında maddi zorluktan ötürü elimde ki telefonu satacağım ve 4000 - 5000 TL bandında fiyat performans telefon arıyorum oyun oynamadığım için genellikle sosyal medya da takılıyorum ve fotoğraf çekiyorum. Genellikle aradığım özellikler şöyle ; Şarjı'nın çabuk bitmemesi, Kamerası'nın (ön - arka) iyi olması ve Telefonun çabuk bozulmaması malum bazı markalar 2 -3 update ile hemen telefonu öldürüyor hem kullanırken hem satarken sorun yaşatıyor. iPhone önereceklere baştan söyleyeyim elimde ki telefon zaten iPhone ve tekrar almayı düşünmüyorum pahalı çünkü, Android telefon bakmaya başladım fakat piyasada ne nedir ne değildir bilmiyorum önerilerinizi bekliyorum şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim.

Son düzenleme:

mrreese

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Fahri
5200 e m52 var, bence super

Erdnckara

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Erdinç Kara
Biraz aşıyor bütçenizi ama a52 öneririm.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,319
İsim
Oğuz Oğuz
Arkadaşlar selamlar yakında maddi zorluktan ötürü elimde ki telefonu satacağım ve 4000 - 5000 TL bandında fiyat performans telefon arıyorum oyun oynamadığım için genellikle sosyal medya da takılıyorum ve fotoğraf çekiyorum. Genellikle aradığım özellikler şöyle ; Şarjı'nın çabuk bitmemesi, Kamerası'nın (ön - arka) iyi olması ve Telefo'nun çabuk bozulmaması malum bazı markalar 2 -3 update ile hemen telefonu öldürüyor hem kullanırken hem satarken sorun yaşatıyor. iPhone önereceklere baştan söyleyeyim elimde ki telefon zaten iPhone ve tekrar almayı düşünmüyorum pahalı çünkü, Android telefon bakmaya başladım fakat piyasada ne nedir ne değildir bilmiyorum önerilerinizi bekliyorum şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim.
M52

mrreese

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Fahri
Samsung trye ogrenci maili ile kayit olunca fiyat 5200 lere kadar dusuyor sanirim, aklinizda bulunsun.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Poco x3 pro

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,721
İsim
Yavuz
M52 kullanıyorum gayet güzel telefon.

abdlzgr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
abdulaziz gür
Arkadaşlar selamlar yakında maddi zorluktan ötürü elimde ki telefonu satacağım ve 4000 - 5000 TL bandında fiyat performans telefon arıyorum oyun oynamadığım için genellikle sosyal medya da takılıyorum ve fotoğraf çekiyorum. Genellikle aradığım özellikler şöyle ; Şarjı'nın çabuk bitmemesi, Kamerası'nın (ön - arka) iyi olması ve Telefonun çabuk bozulmaması malum bazı markalar 2 -3 update ile hemen telefonu öldürüyor hem kullanırken hem satarken sorun yaşatıyor. iPhone önereceklere baştan söyleyeyim elimde ki telefon zaten iPhone ve tekrar almayı düşünmüyorum pahalı çünkü, Android telefon bakmaya başladım fakat piyasada ne nedir ne değildir bilmiyorum önerilerinizi bekliyorum şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim.
poco x3 pro

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
535
İsim
Hazer
Samsung trye ogrenci maili ile kayit olunca fiyat 5200 lere kadar dusuyor sanirim, aklinizda bulunsun.
Bunu not aldım hocam teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öneriniz için teşekkür ederim.

M52 kullanıyorum gayet güzel telefon.
Herhangi bir geç açılma kasma donma menuler arasında drop mevcut mu?

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,721
İsim
Yavuz
Bunu not aldım hocam teşekkür ederim.

Öneriniz için teşekkür ederim.

Herhangi bir geç açılma kasma donma menuler arasında drop mevcut mu?
Genelde yok. Poco x3 tu eski tel. Yazılım konusunda samsung baya iyi. Çok nadirdir drop ayda 1 kere falan.

Top Bottom