psu kaliteli kasa önemli değil dersen 1.sırada xpg valor mesh alırdım ama dikkat et. sıvı soğutma desteği yok, ekran kartı uzunluğu kısa, uzun ekranlı kule tipleri olmayabiliyor![]()
XPG Valor Mesh Siyah RGB Mid Tower Gaming Kasa
Kullanıcılar ayrıca, PSU örtüsünün altına iki ek depolama sürücüsü eklemek için bir HDD kafesi kurabilir.www.gaming.gen.tr
![]()
Bitfenix Ceto Premium Black 750W 80+ Bronze PSU 4x120mm FRGB Fan ATX Temperli Cam Siyah Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Bu üç model arasinda kaldim hangisini almak daha mantıklı olur başka bir öneriniz var mıdır![]()
Cougar MX220 750W 80+ 4X RGB CGR-2AC8B-RGB Mid-Tower Temperli Cam Siyah Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
fotoğraf atmanı beklerdim , kablolama nasıl 3gün uğraştırdıceto premiumu kullanıyorum içindeki psu c tier non modüler 2 cpu beslemesi var eğer kablo yönetimini kafana takmazsan fena değil ama beni tam 3 gün uğraştırdı kusursuza yakın kablolama seviyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
750 w için sitesine bak belki dediklerimden farklı özellikler çıkabilir bendeki 850w
Seni mi kırıcam hocam :}psu kaliteli kasa önemli değil dersen 1.sırada xpg valor mesh alırdım ama dikkat et. sıvı soğutma desteği yok, ekran kartı uzunluğu kısa, uzun ekranlı kule tipleri olmayabiliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
fotoğraf atmanı beklerdim , kablolama nasıl 3gün uğraştırdı![]()
C tier işte abi giriş diyorlar heralde kapasitörleri falan iyi değildir ama korumaları iyidir diye biliyorumPsu kaliteli midir