Yardım 5000 TL klavye önerisi

guarda

80+
Reaksiyon skoru
26
Bütçe
5000
5000 TL bütçem var. Sessiz, mekanik, kaliteli, uzun ömürlü ve RGB aydınlatmalı bir klavye arıyorum. %60 veya %75 vb Küçük boyutlarında olması tercih sebebim.

İstediğim özellikler:
  • Kaliteli ve uzun ömürlü olması
  • Sessiz çalışması
  • RGB aydınlatmasının güçlü olması
  • güzel bir tasarıma sahip olması
Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim!

Arkadaşlar, mekanik klavyeler membran klavyelere göre çok daha mı sesli? Özellikle Red veya Brown switch bir klavye, çevremdekileri rahatsız eder mi? Eğer öyleyse, membran klavye almayı düşünüyorum.

M1 v5 al
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar, mekanik klavyeler membran klavyelere göre çok daha mı sesli? Özellikle Red veya Brown switch bir klavye, çevremdekileri rahatsız eder mi? Eğer öyleyse, membran klavye almayı düşünüyorum.
Membranlar uzun ömürlülük ve kalite açısından iyi değiller klavyede hotswap var switchleri sesli değil silent switch takabilirsin istersen

5000 TL bütçem var. Sessiz, mekanik, kaliteli, uzun ömürlü ve RGB aydınlatmalı bir klavye arıyorum. %60 veya %75 vb Küçük boyutlarında olması tercih sebebim.

İstediğim özellikler:
  • Sessiz çalışması
Akko fun 60 max. Tek geçer.

İstediğim özellikler:
  • Sessiz çalışması
Manyetik alman daha iyi olur

Hocam görüyorum ki klavyeler hakkında bilginiz yok size şunu söyleyeyim 5 k bir klavye için çok fazla aşırı profesyonel bir amaçla kullanılmayacaksa

Hocam görüyorum ki klavyeler hakkında bilginiz yok size şunu söyleyeyim 5 k bir klavye için çok fazla aşırı profesyonel bir amaçla kullanılmayacaksa
ben e sporcu değilim ortalama bir kullancıyım . bazen iş için bazende hikayeli oyunlar veya fps oyunları için kullanıcam illa 5 bin tl olsun demedim bu fiyatlara yada altında kaliteli güzel bir kalvye istedim o kadar. ayrıca mekanik klayelerde 2 bin tl altı ortalama kaliteli klavye ben görmedim siz gördünüz mü ? çok ta yüksek değil 5k bence bu fiyatlara

ben e sporcu değilim ortalama bir kullancıyım . bazen iş için bazende hikayeli oyunlar veya fps oyunları için kullanıcam illa 5 bin tl olsun demedim bu fiyatlara yada altında kaliteli güzel bir kalvye istedim o kadar. ayrıca mekanik klayelerde 2 bin tl altı ortalama kaliteli klavye ben görmedim siz gördünüz mü ? çok ta yüksek değil 5k bence bu fiyatlara
daha çok uzun ömürlü bir şeyler seçmek daha mantıklı olur iyzico 500tl cashback var m1 v5 alın alüminyum kasa 8000 mah batarya hot-swap

E sporcu değilseniz mekanik klavye almak saçma (iyi bir fırsat yoksa (

hala klavye almadınız mı m1 v5 alın geçin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,318
Üyeler
183,092
Son üye
latwe
Geri