Çözüldü✓ 5000 TL Monitör Önerisi

Vaga

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
93
Bütçe
5000
Arkadaşlar merhaba, monitör alacağım. Bütçem 5000 TL. Rekabetçi oyunlar da oynuyorum, hikâyeli oyunlar da oynarım. Ekran Hz olarak 180 yeterli diye düşünüyorum. Ayrıca aradığım monitörde pivot özelliğinin olmasını istiyorum.

Aklımda iki monitör var:
  1. Lenovo Legion R24e 67CCGAC4TK
  2. Gigabyte G25F2 24.5" 1 ms Full HD Pivot IPS 200 Hz Oyuncu Monitörü
İkinci monitörü forumda bir arkadaş önerdi. Fiyat farkına değer mi bilemedim ama Lenovo 4.299 TL’ye geliyor, Gigabyte ise 5.249 TL. Fiyat farkına değer mi, Gigabyte daha iyi mi onu da anlamadım. Önerilerinize açığım, teşekkür ederim.

Arkadaşlar merhaba, monitör alacağım. Bütçem 5000 TL. Rekabetçi oyunlar da oynuyorum, hikâyeli oyunlar da oynarım. Ekran Hz olarak 180 yeterli diye düşünüyorum. Ayrıca aradığım monitörde pivot özelliğinin olmasını istiyorum.

Aklımda iki monitör var:
İkinci monitörü forumda bir arkadaş önerdi. Fiyat farkına değer mi bilemedim ama Lenovo 4.299 TL’ye geliyor, Gigabyte ise 5.249 TL. Fiyat farkına değer mi, Gigabyte daha iyi mi onu da anlamadım. Önerilerinize açığım, teşekkür ederim.
Hocam arkadaşın önerdiği monitör güzel bende r24e var fakat çok ölü pikselli geliyor onun dışında bir sıkıntısı yok fakat dediğim gibi arkadaşın önerdiği monitör bence daha iyi

Hocam, pivot özelliği olmadığı için tercih etmeyeceğim. Masam ince olduğu için monitör kolu taktığımda ekran sallanıyor, bu yüzden pivot özelliğini istiyorum. Daha ergonomik olduğu için pivot tercih ediyorum. Tavsiyeniz için teşekkür ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam arkadaşın önerdiği monitör güzel bende r24e var fakat çok ölü pikselli geliyor onun dışında bir sıkıntısı yok fakat dediğim gibi arkadaşın önerdiği monitör bence daha iyi
Gigabyte diyorsunuz değil mi?

Hocam, pivot özelliği olmadığı için tercih etmeyeceğim. Masam ince olduğu için monitör kolu taktığımda ekran sallanıyor, bu yüzden pivot özelliğini istiyorum. Daha ergonomik olduğu için pivot tercih ediyorum. Tavsiyeniz için teşekkür ederim.

Gigabyte diyorsunuz değil mi?
Hocam arkadaşın önerdiği monitör derken AOC 24G42E,bende olan monitör derken lenovo legion r24e dedim

Hocam arkadaşın önerdiği monitör derken AOC 24G42E,bende olan monitör derken lenovo legion r24e dedim
Hocam, güzel bir monitör; fakat masa sorunundan dolayı monitör kolu takamıyorum. Bu yüzden ergonomik olduğu için pivot monitör tercih edeceğim. Ölü piksel çıkıyor diye yazmışsınız. O hâlde Gigabyte olan modeli mi alayım, yoksa başka bir öneriniz var mı?

Fiyat farkına değmez al geç birini.

Aklımda iki monitör var:
ölü piksel tamamen şans ben aldım r24 hiçbir sıkıntısı yok çoğu kişi parlaklığı düşük falan demiş olsa bile ben 75 te kullanıyorum gayette yeterli bende aynen senin gibi pivot olduğu için tercih etmiştim pişmanda değilim aldığıma , tavsiye ederim

• Beğen
Reaksiyonlar: Vaga
@qwerty12 Hocam, teşekkür ederim. Aradaki fiyat farkını verdim ve Gigabyte G25F2 24,5" 1 ms Full HD Pivot IPS 200 Hz oyuncu monitörünü aldım. öneriler için teşekkür ederim hocalarım.

Geldi hocam, testlerini yaptım, bir sorun göremedim. Şu an kullanıyorum, tekrardan teşekkür ederim.

Geldi hocam, testlerini yaptım, bir sorun göremedim. Şu an kullanıyorum, tekrardan teşekkür ederim.
Hangi kargo 1 günde getirdi🤤benim kargoları da verseler

Hangi kargo 1 günde getirdi🤤benim kargoları da verseler
Kolay Gelsin”i seçtim alırken; seçenek olarak eklemişler. Daha önce “Kolay Gelsin” ile monitör iade göndermiştim, bu adamlar kırmaz diye onu seçmiştim hocam. Bir de evim yakın, kargolar genel olarak hızlı geliyor.

Windows ekran ayarlarında HDR seçeneği var, bu ayarı açayım mı?

Son düzenleme:
Geri