5000 TL ye kadar kablosuz kulaklık önerisi

Reaksiyon skoru
23
Bütçe
5000
Arkadaşlar herkese selamlar. Başlıkta da söylediğim gibi 5000 tl ye kadar olan ürün tavsiyelerinize açığım. Fakat durum biraz esneklik gösterebilir aradığım özelliklere göre. Örnek olarak Arctis Nova 5 diyebilirim. Fakat çok takıntılı biriyim ve kronik sorun olan ürün istemiyorum. (Ses tekerleği cızırtısı,bağlantı kopmaları,seste bozulmalar,yükseltme yerlerinin kırılması) Aşağıda aradığım özellikleri sıralayacağım. Umarım bildiğiniz güzel bir alternatif vardır.
-Pedlerinin deri değil kumaş veya sünger olması.
-Şarj süresi çok önemli mümkün ise 50 saat ve üzeri olması ve şarj ediliyor iken kullanılabilmesi. (Cloud 3'ün şarj süresi çok tatmin edici fakat cloud 2 kullanıcısı olarak ağırlığı ve deri pedleri asla bana göre değil ve ses konusunda da çok fazla şikayet mevcut.Yine de ürün bulamazsam ekstra olarak ped satın alıp kullanma fikri aklımda)
-Mikrofonu orta kaliteli bile olsa yeterli. Güzel olursa ekstra olur benim için. Mümkün ise sökülebilir ya da gizlenilebilir olmalı ama kesinlikle şart değil tabii ki.
-Rgb yada rainbow ledlerinin olmaması ya da olursa da mutlaka kapatılabilmesi.
-Driver olmalı. Sebebi çok kurcalayıp ayar yapacağımdan değil fakat neden olmasın. En önemli sebebi şarj seviyesini görebilmek.

Şimdiden zaman ayırıp tavsiye verebilecek olan herkese çok teşekkür ediyorum. İyi bayramlar dilerim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,154,291
Üyeler
183,551
Son üye
efeecsr
Geri