MorgothBelegurth
80+
- Reaksiyon skoru
- 23
- Bütçe
- 5000
Arkadaşlar herkese selamlar. Başlıkta da söylediğim gibi 5000 tl ye kadar olan ürün tavsiyelerinize açığım. Fakat durum biraz esneklik gösterebilir aradığım özelliklere göre. Örnek olarak Arctis Nova 5 diyebilirim. Fakat çok takıntılı biriyim ve kronik sorun olan ürün istemiyorum. (Ses tekerleği cızırtısı,bağlantı kopmaları,seste bozulmalar,yükseltme yerlerinin kırılması) Aşağıda aradığım özellikleri sıralayacağım. Umarım bildiğiniz güzel bir alternatif vardır.
-Pedlerinin deri değil kumaş veya sünger olması.
-Şarj süresi çok önemli mümkün ise 50 saat ve üzeri olması ve şarj ediliyor iken kullanılabilmesi. (Cloud 3'ün şarj süresi çok tatmin edici fakat cloud 2 kullanıcısı olarak ağırlığı ve deri pedleri asla bana göre değil ve ses konusunda da çok fazla şikayet mevcut.Yine de ürün bulamazsam ekstra olarak ped satın alıp kullanma fikri aklımda)
-Mikrofonu orta kaliteli bile olsa yeterli. Güzel olursa ekstra olur benim için. Mümkün ise sökülebilir ya da gizlenilebilir olmalı ama kesinlikle şart değil tabii ki.
-Rgb yada rainbow ledlerinin olmaması ya da olursa da mutlaka kapatılabilmesi.
-Driver olmalı. Sebebi çok kurcalayıp ayar yapacağımdan değil fakat neden olmasın. En önemli sebebi şarj seviyesini görebilmek.
Şimdiden zaman ayırıp tavsiye verebilecek olan herkese çok teşekkür ediyorum. İyi bayramlar dilerim.
-Pedlerinin deri değil kumaş veya sünger olması.
-Şarj süresi çok önemli mümkün ise 50 saat ve üzeri olması ve şarj ediliyor iken kullanılabilmesi. (Cloud 3'ün şarj süresi çok tatmin edici fakat cloud 2 kullanıcısı olarak ağırlığı ve deri pedleri asla bana göre değil ve ses konusunda da çok fazla şikayet mevcut.Yine de ürün bulamazsam ekstra olarak ped satın alıp kullanma fikri aklımda)
-Mikrofonu orta kaliteli bile olsa yeterli. Güzel olursa ekstra olur benim için. Mümkün ise sökülebilir ya da gizlenilebilir olmalı ama kesinlikle şart değil tabii ki.
-Rgb yada rainbow ledlerinin olmaması ya da olursa da mutlaka kapatılabilmesi.
-Driver olmalı. Sebebi çok kurcalayıp ayar yapacağımdan değil fakat neden olmasın. En önemli sebebi şarj seviyesini görebilmek.
Şimdiden zaman ayırıp tavsiye verebilecek olan herkese çok teşekkür ediyorum. İyi bayramlar dilerim.