Mantıklı g29bütçem 5000tl 2.el olur nascar heat5 asseto corsa f1 22 gibi oyunlar oynıyacağım önerilerinizi bekliyorum
aklımda 2.el g29 var
Bence temiz bir g29 bulur iseniz onu alin ben 1.5 senedir kullaniyorum hala yeni gibi ve oyun tepkimeleri vesaire cok guzel. Sadece tek zor olan para verip oyun almak /:bütçem 5000tl 2.el olur nascar heat5 asseto corsa f1 22 gibi oyunlar oynıyacağım önerilerinizi bekliyorum
aklımda 2.el g29 var
v902 de alınabilir vitesli
Bence bunu al G29 dan tek farkı debriyaj
Bu G29 ile kıyaslanabilecek bir ürün değil. Hatta G27 veya DFGT ile bile kıyaslanamaz.
bu konuda kaıtlıyorum ama bütçe düşükse alınabilecek ürünlerdenBu G29 ile kıyaslanabilecek bir ürün değil. Hatta G27 veya DFGT ile bile kıyaslanamaz.
İkisi de G29'un tırnağı bile olamaz, uzak durulmalı.v
yok daha nelerBence bunu al G29 dan tek farkı debriyaj
2.000 TL bandında 2.el DFGT'ler bulunabiliyor.bu konuda kaıtlıyorum ama bütçe düşükse alınabilecek ürünlerden
logitech kalitesi zaten ayrı bir seviye2.000 TL bandında 2.el DFGT'ler bulunabiliyor.
Belki sıkı bir pazarlık ile 1.750 TL'ye kadar da düşürülebilir.
2.000 TL civarı bütçe varsa, alınabilecek giriş model DFGT olmalı diye düşünüyorum.
yok kanka debriyajı olmalı hem araba kullanmayada alışmayı istiyorum debriyajlı daha mantıklı
onların direksiyon kalitesi vb iyi değilmiş diye duydum ama bi teknoloji mağzasında deneme şansım olursa bakabilirim köşede duruyorv
Mantıklı g29
peki yarış oyunları için ekstradan daha iyi zevk alabilmek için bi eldiven vb gerekir mi sizceBu G29 ile kıyaslanabilecek bir ürün değil. Hatta G27 veya DFGT ile bile kıyaslanamaz.
peki yarış oyunları için ekstradan daha iyi zevk alabilmek için bi eldiven vb gerekir mi sizce