MuratTheFounderOfGariban
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 12,207
Benelli TNT 125 daha iyisi yok bu paraya imkansız hatta.Güzel göründüğü için istemiştim. Son olarak öneriniz nedir artık naked da istiyorum.
Benelli TNT 125 daha iyisi yok bu paraya imkansız hatta.Güzel göründüğü için istemiştim. Son olarak öneriniz nedir artık naked da istiyorum.
TNT pro sıfırı ne kadar? Sıfır tnt pro mu tercih edilmeli ikinci el tnt mi?Benelli TNT 125 daha iyisi yok bu paraya imkansız hatta.
TNT pro ve TNT bambaşka modeller. 2. El TNT Tercih et kesinlikle.TNT pro sıfırı ne kadar? Sıfır tnt pro mu tercih edilmeli ikinci el tnt mi?
Hocam tnt serisini diğerlerinden ayıran özellik ne?TNT pro ve TNT bambaşka modeller. 2. El TNT Tercih et kesinlikle.
Duke125ler çok eski daha yıpranık ve daha yüksek kmliMt125 de Gördüm o nasıl?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sonra duke 125var
Hocam tnt serisini diğerlerinden ayıran özellik ne?
Hocam ne kadar düşük fiyatlı, fiyat performans olursa o kadar iyi. Daha erken alırım. Keşke 1 yaş daha büyük olsaydım da direkt R25 alsaydım.Duke125ler çok eski daha yıpranık ve daha yüksek kmli
MT125 Yamahanın değil
TNT 125 direk.Hocam ne kadar düşük fiyatlı, fiyat performans olursa o kadar iyi. Daha erken alırım. Keşke 1 yaş daha büyük olsaydım da direkt R25 alsaydım.
Hocam tekrar sorayım diğer motorlardan ayıran özellikleri ne? Mesela rks rnx plus ile aynı fiyattalar neden tnt?TNT 125 direk.
Benelli İtalya üretimi italyan dizaynHocam tekrar sorayım diğer motorlardan ayıran özellikleri ne? Mesela rks rnx plus ile aynı fiyattalar neden tnt?
Veya pulsar ns125, benelli 125s fln.
Yani hocam halk dili olarak bir açıklama yapar mısınız? mesela neden tnt alıp pulsar, rnx plus veya benelli 125s almamalıyım?Benelli İtalya üretimi italyan dizayn
RKS Türkiye üretim parçaların çoğu çin italyan dizayn
Pulsar NS125 bir tık hantal bir motor ayrıca ns200ün motor bloğuyla uzaktan yakından alakası yok. 125CC pulsar kötü bir tercih kısacası.Yani hocam halk dili olarak bir açıklama yapar mısınız? mesela neden tnt alıp pulsar, rnx plus veya benelli 125s almamalıyım?
RNX racing değil mi? Yani şöyle söyleyeyim tnt biraz da böyle şey gibi duruyor elektrikli motorlar vardı kral ava flnPulsar NS125 bir tık hantal bir motor ayrıca ns200ün motor bloğuyla uzaktan yakından alakası yok. 125CC pulsar kötü bir tercih kısacası.
RNX Plus RKSnin fakat parça olarak çinli parçalar kullanılıyor genelde. Grenajlı olarak alınabilir ama naked olarak daha iyileri var
Benelli 125s konusunda bir şey demedim 125s olur.
RNX racing değil mi? Yani şöyle söyleyeyim tnt biraz da böyle şey gibi duruyor elektrikli motorlar vardı kral ava fln
@CFK’ hocam siz de biraz bilgilendirme yaparsanız çok iyi olur şuanda alınabilecek en uygun fiyatlı sağlam 125cc hangisi?naked racing farketmez.