Neler Yeni

50000 TL Motorsiklet Önerisi

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
O paraya alabileceğin en iyi motor pulsardır. Gidip hava soğutma oyuncak gibi donanımları olan YBRdan CBF'den ziyade Pulsar NS her türlü daha mantıklı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

R125 titreşimden çişini tutamazsın motor bloğu berbat.
En fiyat performans hangisidir? Beni 1 sene sıkıntısız götürmesi lazım ve birkaç kere uzun yol yapacağım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,158
İsim
Murat Orhan
En fiyat performans hangisidir? Beni 1 sene sıkıntısız götürmesi lazım ve birkaç kere uzun yol yapacağım.
300+ km üstü yol yapacaksan sıvı soğutmalı motorlara yönel ya da hava soğutmalı alacaksan dinlendirerek kullan. İlla sport istiyorsan RNX Plus veya CBR 125 fakat bu paralara alacağın cbr yıkık dökük eski model olacaktır.

CFK’

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Cefika
Hocam bütçen nedir? R125 eski kalır satamayabilirsin. CBR 125 temiz bulursan güzeldir ama temizi zor

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,158
İsim
Murat Orhan
Hocam bütçen nedir? R125 eski kalır satamayabilirsin. CBR 125 temiz bulursan güzeldir ama temizi zor
60 civarıydı sanırım. Bu paraya ya KTM RC 125 alacak ya da RKS RNX Plus 125 alacak. r125 berbat bir motor. CBR 125 2008 vs modelini alır anca ki gerek yok.

CFK’

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Cefika
60 civarıydı sanırım. Bu paraya ya KTM RC 125 alacak ya da RKS RNX Plus 125 alacak. r125 berbat bir motor. CBR 125 2008 vs modelini alır anca ki gerek yok.
60a 150nk alırım hiç düşünmeden. A1le kullanırım. RNXden kat ve kat daha iyi.

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
300+ km üstü yol yapacaksan sıvı soğutmalı motorlara yönel ya da hava soğutmalı alacaksan dinlendirerek kullan. İlla sport istiyorsan RNX Plus veya CBR 125 fakat bu paralara alacağın cbr yıkık dökük eski model olacaktır.
Bu arada 300ü geçmem uzun yoldan kastım çok uzun değil.

60a 150nk alırım hiç düşünmeden. A1le kullanırım. RNXden kat ve kat daha iyi.
150lik kullanma izni var mı? 125cc değil mi?

A2 aldığımda R25 geçerim zaten hiç değilse el ayak alışsın diye racing istiyorum.

CFK’

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Cefika
Bu arada 300ü geçmem uzun yoldan kastım çok uzun değil.

150lik kullanma izni var mı? 125cc değil mi?

A2 aldığımda R25 geçerim zaten hiç değilse el ayak alışsın diye racing istiyorum.
İzin yok ceza yemen muhtemel ama yemeyede bilirsin. Polise bağlı biraz. 125cclik racingin sana çok bir katkısı olmaz. KTM RC125 harici.

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
İzin yok ceza yemen muhtemel ama yemeyede bilirsin. Polise bağlı biraz. 125cclik racingin sana çok bir katkısı olmaz. KTM RC125 harici.
Ceza yeme ihtimalini sıfıra düşürmek en iyisi. Ktm RC önerir misiniz? Neden önerirsiniz? Çok yakar mı? Parça sıkıntısı olur mu?

CFK’

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Cefika
Ceza yeme ihtimalini sıfıra düşürmek en iyisi. Ktm RC önerir misiniz? Neden önerirsiniz? Çok yakar mı? Parça sıkıntısı olur mu?
Sırf racing istedin diye öneririm. Onun harici racingler bana göre min 600lük alınmalı. Veya R25. Diğer türlü racingleri hiç sevmiyorum. Yeni başlayan birine göre olası bir kazada grenaj masrafı bayağı zorlayıcı olur. Çok yakmaz parça problemi Yamaha ve Honda harici tüm markalarda mevcut. Belli markalara özgü bir durum değil. Ve parçalar da bayağı pahalı KTMde çünkü euro üzerinden geliyor.

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Ktmler de bütçemin üstünde, 1 yıl şehir içinde sıkıntı çıkarmadan gezdirsin güzel dursun bana kafi.

Bu arada yamaha sitesinde r125 satış fiyatı 2023 154k yazıyordu o olay ne?

R25 pardon.

@CFK’

@MuratTheFounderOfGariban

Son düzenleme:

CFK’

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Cefika
Ktmler de bütçemin üstünde, 1 yıl şehir içinde sıkıntı çıkarmadan gezdirsin güzel dursun bana kafi.

Bu arada yamaha sitesinde r125 satış fiyatı 2023 154k yazıyordu o olay ne?

R25 pardon.

@CFK’

@MuratTheFounderOfGariban
O olay ne derken? Satış fiyatı da kimse iplemiyor kafasına göre yazıyorlar. KTM de bütçe üstü geliyorsa yapacak bir şey yok moruk alma daha iyi. Naked istemiyorsun. İlla racing olsun sen alanı r125, cbr 125e doğru kapatıyorsun zaten kafanda onları istiyorsun :D

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
O olay ne derken? Satış fiyatı da kimse iplemiyor kafasına göre yazıyorlar. KTM de bütçe üstü geliyorsa yapacak bir şey yok moruk alma daha iyi. Naked istemiyorsun. İlla racing olsun sen alanı r125, cbr 125e doğru kapatıyorsun zaten kafanda onları istiyorsun :D
Güzel göründüğü için istemiştim. Son olarak öneriniz nedir artık naked da istiyorum.

Top Bottom