Neler Yeni

50000 TL Motorsiklet Önerisi

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver

CFK’

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Cefika
Güzel göründüğü için istemiştim. Son olarak öneriniz nedir artık naked da istiyorum.
😂😂
Benelli İtalya üretimi italyan dizayn
RKS Türkiye üretim parçaların çoğu çin italyan dizayn
Benelli artık italyan üretimi değil. Çinli bir firma tarafından satın alındı. RKS ile birlikte getirtiliyor türkiyeye. Yani ben olsam risk alır 150nk alırdım. Yaşadığınız şehir ne bu arada? Ona göre cf moto tercihim azalır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

125s aklımda o zaman bayağı güzel. 2 sene biner min R25 max R6 alırım.

1 sene biner*
125likten R6ya geçilmez. Kafa koparır o motor. İlla 125lik olsun dersen 125s olabilir.

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
😂😂

Benelli artık italyan üretimi değil. Çinli bir firma tarafından satın alındı. RKS ile birlikte getirtiliyor türkiyeye. Yani ben olsam risk alır 150nk alırdım. Yaşadığınız şehir ne bu arada? Ona göre cf moto tercihim azalır.

125likten R6ya geçilmez. Kafa koparır o motor. İlla 125lik olsun dersen 125s olabilir.
Benelli 125s güzel duruyor. R25 geçerim o zaman ben risk alma taraftarı değilim. Alırsam İstanbul dan alacağım ve alır almaz 200km civarı uzun yol yol yapacağım. Garanti yakalanırım.

Risk alacak olsam R25 alırım. Amacım ceza yememek sabıka çıkmaması.

CFK’

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Cefika
Benelli 125s güzel duruyor. R25 geçerim o zaman ben risk alma taraftarı değilim. Alırsam İstanbul dan alacağım ve alır almaz 200km civarı uzun yol yol yapacağım. Garanti yakalanırım.

Ceza yiyince sabıkana bir şey geçmez de. Sıfır motor alıp da tecrübe sahibi değil iken yola çıkma. Kendi şehrinde almaya çalış. Hiç tecrübesiz 200 km yol yapmak sana daha kötü şeylere mal olabilir

Son düzenleme:

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Ceza yiyince sabıkana bir şey geçmez de. Sıfır motor alıp da tecrübe sahibi değil iken yola çıkma. Kendi şehrinde almaya çalış. Hiç tecrübesiz 200 km yol yapmak sana daha kötü şeylere mal olabilir
Tecrübem var hocam, çok cg sürdüm. Honda dio, rainbow gibi motorları da sürdüm. Sürdüğüm memleketim küçük olduğu için pek ceza olmaz. Ama aldıktan sonra minumım 1-2 hafta deneyimleyecğeğim.

Minimum*

Ellsy

80+ Bronze
Arkadaşlar bütçemi 50000 e kadar çıkarabildim üstüne çıkma gibi bi şansım yok bu fiyata sizce ne alabilirim NS125 fazla kaçıyor drift l gitmiyor NK150 sıkıntı çıkarıyor ve parçası yok sadece TNT125-PRO var gibi şuan sizce başka ne önerebilirsiniz ve TNT125-PRO mantıklımı
Drift al parcasida ucuz

CFK’

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Cefika
Top Bottom