xACa
80+
- Reaksiyon skoru
- 112
1.2 degilde 1.6 hdi 90-110 hp lik daha iyi lor 301 ve celsee deMerhaba, dört kişilik bir aileyiz. İlk aracımızı satın alacağız, araçlar konusunda çok bilgim yok. 301, C-Elysée ya da Clio araçlarını düşünüyorum.Yaklaşık bir aydır sahibinden ve arabam.com dan araç baklıyorum. Şöyle bi C-Elysée araç buldum sizce nasıl, görüşlerinizi bekliyorum
profil fotosu çok güzelMerhaba, dört kişilik bir aileyiz. İlk aracımızı satın alacağız, araçlar konusunda çok bilgim yok. 301, C-Elysée ya da Clio araçlarını düşünüyorum.Yaklaşık bir aydır sahibinden ve arabam.com dan araç baklıyorum. Şöyle bi C-Elysée araç buldum sizce nasıl, görüşlerinizi bekliyorum
500 civarı alınabilecek, benim saydığım üç araç dışında senin önerebileceğin var mı ?1.5 dci 1.4 1.6 hdi 1.5 crdi 1.3 1.6 multıjet bunlardan ne bulursan beğendiğin al keyfine bak km olarak 200 bin km altında almaya bak kaza degısen olayı sana ve butcene baglı ne kadar yeni ve dusuk km o kadar iyi şase podye tavan temiz olsun satarken rahat satarsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kendim 2017 1.6 hdi 301 kullanıyorum ılandakı araba ıle ıle aynı 38 bınde aldım suan 64 binde araba temiz ise üzmez yedek parça bakımı ucuz yakıtıda az bilgin olsun
egea var500 civarı alınabilecek, benim saydığım üç araç dışında senin önerebileceğin var mı ?
reno symbol 1.5 dci reno clio 1.5 dci sandero 1.5 dci , hyundai accent 1.5 crdi , fiat linea egea 1.3 veya 1.6 multıjet vs vs dediğim motorlar ile üretilmiş ve senin işini görecek olan her araba500 civarı alınabilecek, benim saydığım üç araç dışında senin önerebileceğin var mı ?
teşekkür ederim sağ olun.reno symbol 1.5 dci reno clio 1.5 dci sandero 1.5 dci , hyundai accent 1.5 crdi , fiat linea egea 1.3 veya 1.6 multıjet vs vs dediğim motorlar ile üretilmiş ve senin işini görecek olan her araba1.4 veya 1.6 hdi motorlu tüm pejo modelleri sana kalmış gerisi
![]()
Şimdiden hayırlı olsun kankam. Celysee 301 bu bütçede iyidirMerhaba, dört kişilik bir aileyiz. İlk aracımızı satın alacağız, araçlar konusunda çok bilgim yok. 301, C-Elysée ya da Clio araçlarını düşünüyorum.Yaklaşık bir aydır sahibinden ve arabam.com dan araç baklıyorum. Şöyle bi C-Elysée araç buldum sizce nasıl, görüşlerinizi bekliyorum
301 veya eliz alsakcansız 1.6 hdi alın en sağlam motor o kronik arızasıda yok eski bir motor olduğu içinde hem parçası hem ustası hemde mekaniği sağlam aracın 1.5 yeni dizeli 2023 e kadar kronik egzantrik zinciri koparır adblue sistemini bozar bol bol bakabilirsiniz ve aracın 2019 180 binlerde olması bol bol rent a car modunda calıştığını gösterir rent cıkması araçlar yerıne az ınsan degısmıs ve bınmıs aracları tercıh edın modeli eski olabilir ama tek kişi tek elden kullanılmış araba yeni model olup 100 kişi binmiş arabadan iyidir ticari calısmıs arac bakmayın modeli eski olsun km az olsun problem yokhocam 1.5 bluehdi öneririm peugeot un en sorunsuz motorlarından biri
aktif olarak 130hp lik versiyonunu 7 yıldır kullanıyorum sıkıntısız tıkır motor
araçta boya mevcut
sağlam bakılıp alınabilir yinede
modelin yüksek olmasıda cezbediyor