500K ilk araç Citroen C-Elysée

xACa

80+
Reaksiyon skoru
112
Bütçe
500.000
Merhaba, dört kişilik bir aileyiz. İlk aracımızı satın alacağız, araçlar konusunda çok bilgim yok. 301, C-Elysée ya da Clio araçlarını düşünüyorum.Yaklaşık bir aydır sahibinden ve arabam.com dan araç baklıyorum. Şöyle bi C-Elysée araç buldum sizce nasıl, görüşlerinizi bekliyorum

bu bütçede alınabilecek bir araç. kötü değil.

Merhaba, dört kişilik bir aileyiz. İlk aracımızı satın alacağız, araçlar konusunda çok bilgim yok. 301, C-Elysée ya da Clio araçlarını düşünüyorum.Yaklaşık bir aydır sahibinden ve arabam.com dan araç baklıyorum. Şöyle bi C-Elysée araç buldum sizce nasıl, görüşlerinizi bekliyorum
1.2 degilde 1.6 hdi 90-110 hp lik daha iyi lor 301 ve celsee de

profil fotosu çok güzel

• Beğen
Reaksiyonlar: xACa
1.5 dci 1.4 1.6 hdi 1.5 crdi 1.3 1.6 multıjet bunlardan ne bulursan beğendiğin al keyfine bak km olarak 200 bin km altında almaya bak kaza degısen olayı sana ve butcene baglı ne kadar yeni ve dusuk km o kadar iyi şase podye tavan temiz olsun satarken rahat satarsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kendim 2017 1.6 hdi 301 kullanıyorum ılandakı araba ıle ıle aynı 38 bınde aldım suan 64 binde araba temiz ise üzmez yedek parça bakımı ucuz yakıtıda az bilgin olsun

• Beğen
1.5 dci 1.4 1.6 hdi 1.5 crdi 1.3 1.6 multıjet bunlardan ne bulursan beğendiğin al keyfine bak km olarak 200 bin km altında almaya bak kaza degısen olayı sana ve butcene baglı ne kadar yeni ve dusuk km o kadar iyi şase podye tavan temiz olsun satarken rahat satarsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kendim 2017 1.6 hdi 301 kullanıyorum ılandakı araba ıle ıle aynı 38 bınde aldım suan 64 binde araba temiz ise üzmez yedek parça bakımı ucuz yakıtıda az bilgin olsun
500 civarı alınabilecek, benim saydığım üç araç dışında senin önerebileceğin var mı ?

500 civarı alınabilecek, benim saydığım üç araç dışında senin önerebileceğin var mı ?
egea var
i20 var
bide sizin seçenekleriniz var
gerisi pekte mantıklı değil

• Beğen
reno symbol 1.5 dci reno clio 1.5 dci sandero 1.5 dci , hyundai accent 1.5 crdi , fiat linea egea 1.3 veya 1.6 multıjet vs vs dediğim motorlar ile üretilmiş ve senin işini görecek olan her araba :) 1.4 veya 1.6 hdi motorlu tüm pejo modelleri sana kalmış gerisi :)

• Beğen
reno symbol 1.5 dci reno clio 1.5 dci sandero 1.5 dci , hyundai accent 1.5 crdi , fiat linea egea 1.3 veya 1.6 multıjet vs vs dediğim motorlar ile üretilmiş ve senin işini görecek olan her araba :) 1.4 veya 1.6 hdi motorlu tüm pejo modelleri sana kalmış gerisi :)
teşekkür ederim sağ olun.

Şimdiden hayırlı olsun kankam. Celysee 301 bu bütçede iyidir

• Beğen
hocam 1.5 bluehdi öneririm peugeot un en sorunsuz motorlarından biri
aktif olarak 130hp lik versiyonunu 7 yıldır kullanıyorum sıkıntısız tıkır motor
araçta boya mevcut
sağlam bakılıp alınabilir yinede
modelin yüksek olmasıda cezbediyor
301 veya eliz alsakcansız 1.6 hdi alın en sağlam motor o kronik arızasıda yok eski bir motor olduğu içinde hem parçası hem ustası hemde mekaniği sağlam aracın 1.5 yeni dizeli 2023 e kadar kronik egzantrik zinciri koparır adblue sistemini bozar bol bol bakabilirsiniz ve aracın 2019 180 binlerde olması bol bol rent a car modunda calıştığını gösterir rent cıkması araçlar yerıne az ınsan degısmıs ve bınmıs aracları tercıh edın modeli eski olabilir ama tek kişi tek elden kullanılmış araba yeni model olup 100 kişi binmiş arabadan iyidir ticari calısmıs arac bakmayın modeli eski olsun km az olsun problem yok

corolla bakabilirsin d4d sorunsuzluğu ile bilinir harici bu motorlar da iyidir yeni model hizli elden cikar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,129
Üyeler
184,583
Son üye
Zeaniix
Geri