Çağrı Yılmaz
80+ Silver
İkinci eli kabul edersen xeonlu güzel bir sistem toplanabilir aslında.
Hd 5450 dünyada alınabilecek en kötü ekran kartı dünyada ekran kartı kalmasa sadece o kalsa ekran kartı üretirim yine onu kullanmam 6450 kullanırken opera 5 dk de filana açılıyordu opera açıkken oyun -20 fps veriyorduNe kadar iyi bilemem ama:
Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.comEkran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.comİntel Core 2 Quad Q8200 İşlemci - İşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 909602827
İntel Core 2 Quad Q8200 İşlemci - İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleriyle bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.comGİGABYTE DDR2 775 PİN ANAKART - Anakart ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 920780454
GİGABYTE DDR2 775 PİN ANAKART - Anakart ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleriyle bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com2 GB 800 MHz DDR2 ram - RAM Bellek ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 916672065
2 GB 800 MHz DDR2 ram - RAM Bellek ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleriyle bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.comKVR800D2N6/2GB DDR2 - RAM Bellek ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 911707210
KVR800D2N6/2GB DDR2 - RAM Bellek ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleriyle bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com300w psu çalışır durumda - Güç Kaynağı ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 919427745
300w psu çalışır durumda - Güç Kaynağı ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleriyle bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.comİntel stok fan - Masaüstü Bilgisayar Donanımları Alışverişte İlk Adres sahibinden.com'da - 919169652
İntel stok fan - Bilgisayar donanımları uygun fiyatları ve sıfır, ikinci el seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Evet doğru pek bakmadım gt 9800 koymayı unuttum. ama o da dx 10.Hd 5450 dünyada alınabilecek en kötü ekran kartı dünyada ekran kartı kalmasa sadece o kalsa ekran kartı üretirim yine onu kullanmam 6450 kullanırken opera 5 dk de filana açılıyordu opera açıkken oyun -20 fps veriyordu
Reis ben şuan hd 4000 kullanıyom o karttan daha kötü 2 saniyede açılıyor opera bendeHd 5450 dünyada alınabilecek en kötü ekran kartı dünyada ekran kartı kalmasa sadece o kalsa ekran kartı üretirim yine onu kullanmam 6450 kullanırken opera 5 dk de filana açılıyordu opera açıkken oyun -20 fps veriyordu
Nasıl lan 4gb ram ve hdd var ağır program da yokReis ben şuan hd 4000 kullanıyom o karttan daha kötü 2 saniyede açılıyor opera bende
GPU ile alakalı değil.Nasıl lan 4gb ram ve hdd var ağır program da yok
Anladım ama sonuç oalrak leşti kimseye önermem zaten valoda 75 fps zor alıyorGPU ile alakalı değil.
HDD ile alakalı en çok.
4 GB ram + ssd + hd6570(ÇÖP) ile win 10 5 saniyede açılıyor örneğin.