Vitor Pereira
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Hd7870 bulursan alabilirsin
Asus GT 1030u satıcıyla GET+kargo 600 liraya anlaşabilirsek olabilir. PSU fazlasıyla yeterli.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Cyberpunkun son 2 saatini oynamak istiyorum 360P oynasam bile yeter ama diğer oyunları iyi oynatsın.
Böyle bir şey olamaz dostum o Letgo'dakilerin hepsi sahte ilan.Var yeminlen istediğin kart var RX460 mis gibi cyberpunk oynatır geçen letgoda 400 TL ye buldum
HD serisine bir ön yargım var zamanında çok sürücü ve uyumluluk sorunu yaşattı o yüzden Nvidia kart veya en azından RX serisi AMD bulursam benim için daha iyi olur.Önceliğiniz 6950 ve 7850 olsun.
O seriden değil AMD'nin kendi Wattman kötülüğünden.HD serisine bir ön yargım var zamanında çok sürücü sorunu yaşattı o yüzden Nvidia kart veya en azından RX serisi AMD bulursam benim için daha iyi olur.
Wattman değil oyunların %90ı kart uyumlu değil diye siyah ekranda kalıyordu. Sadece ses geliyordu. O oyunlara mecburen İntel HD Graphics kullanıyordum. Onun da performansı rezaletti.O seriden değil AMD'nin kendi Wattman kötülüğünden.
Ama siz bilirsiniz.
1050 ile o son 2 saati çıkarırsın diye tahmin ediyorum ama yanlış hatırlamıyorsam çözünürlük ölçeğini dinamik olarak değiştirip fps iyileştirmesi yapan bir ayar var onu açman ve diğer ayarları gerçekten kısman gerek. Tabi 500 liraya 1050 bulmanın gerçekten zor olması gibi bir durum da söz konusu ama kovalarsan bir ihtimal bulabilirsinAsus GT 1030u satıcıyla GET+kargo 600 liraya anlaşabilirsek olabilir. PSU fazlasıyla yeterli.
Cyberpunkun son 2 saatini oynamak istiyorum 360P oynasam bile yeter ama diğer oyunları iyi oynatsın.
demekki olmuş knk zaten 2 saat içinde kaptılar ekran kartını arkadaş takip ederse ikinci el siteleri bulabilirÖnceliğiniz 6950 ve 7850 olsun.
Böyle bir şey olamaz dostum o Letgo'dakilerin hepsi sahte ilan.
500 tl ye 1050 varsa ben alayım yok böyle bir şey şu an 1050 ti 2500 tl ye satılıyor haberin varmı1050 ile o son 2 saati çıkarırsın diye tahmin ediyorum ama yanlış hatırlamıyorsam çözünürlük ölçeğini dinamik olarak değiştirip fps iyileştirmesi yapan bir ayar var onu açman ve diğer ayarları gerçekten kısman gerek. Tabi 500 liraya 1050 bulmanın gerçekten zor olması gibi bir durum da söz konusu ama kovalarsan bir ihtimal bulabilirsin
Burada 1500-2000TL istiyorlar o kartademekki olmuş knk zaten 2 saat içinde kaptılar ekran kartını arkadaş takip ederse ikinci el siteleri bulabilir
zaten hemen silip süpürmüşler kartı demekki arkadaş bilmiyormuş kart fiyatlarınıBurada 1500-2000TL istiyorlar o karta![]()