500TL Civarı Kasa + PSU Önerisi

Pair

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
293
Selamlar, 500TL civarı bütçem var bir kasa+psu arıyorum şu anda teknobiyotik sitesinden Dark Raider'ın İçerisinde Aerocool'un 500W Psusu olan modeli almayı düşünüyorum. Bir öneriniz var mıdır? Kasa ve psu ayrı ayrı da olabilir birleşikte olabilir fakat bütçem 500tl civarı aşağı yukarı.

O bütçe kasa ve PSU için çok az. Unutmayın ki PSU sistemin kalbidir, dandik bir şey almayın.

560 liraya Cylon 600W içeren Rift alman daha iyi olur gibi. PSU olarak daha iyi, kasa hava akışı olarak bir tık daha kötü olur. Kasa önüne fan takviyesi gerekir yakında.

560 liraya Cylon 600W içeren Rift alman daha iyi olur gibi. PSU olarak daha iyi, kasa hava akışı olarak bir tık daha kötü olur. Kasa önüne fan takviyesi gerekir yakında.
O bütçe kasa ve PSU için çok az. Unutmayın ki PSU sistemin kalbidir, dandik bir şey almayın.
Teşekkürler şimdi rift adlı kasayı alsam daha sonra birkaç ay sonra önüne fan taksam hava akışı iyileşir mi ? Kasanın hava aldığı boşluklar fanlar için yeterli midir?

Teşekkürler şimdi rift adlı kasayı alsam daha sonra birkaç ay sonra önüne fan taksam hava akışı iyileşir mi ? Kasanın hava aldığı boşluklar fanlar için yeterli midir?
Kasanın içindeki PSU biraz kalitesiz, genede şimdilik alın.

Fan ekleyebilecekseniz değer. Hava akışına katkı sağlayacaktır.

• Beğen
Reaksiyonlar: Pair
Cylon kasa ayrı, Cylon PSU içeren Rift kasa olacak.
Açıkçası kasa yan boşlukları az bu yüzden yakın zamanda statik basınçlı fan ekleyin.

• Beğen
VX Plus'tan iyi ürün, bu bütçede bu kadar oluyor dediğiniz gibi.
VXP'den iyi değil diye biliyorum, hatta Aerocool'un en kötü serisi diye biliyorum. Ayrıca VXP seriside çok iyi değil.

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,589
Üyeler
191,129
Son üye
Lxoraa
Geri