klavyeye ne gerek var kankam ama al saber rgb bence ilk önce git ram ssd falan al o paraylaarkadaşlar bilgisayar toplamak istiyorum ve bu parçayla başlıcam(malum lgs bitti). çok ses çıkarmasa güzel olur mavi olmasın çok ses çıkarıyo![]()
Bu nasıl mantık dostum.klavyeye ne gerek var kankam ama al saber RGB bence ilk önce git ram ssd falan al o parayla
pardon hocam görmedimBu nasıl mantık dostum.
Bütçesi var ki alacak
bütçem yeteri kadar var 1k ekipmana ayırdım. öok bilgim olmadığı için vatandan bakacamBu nasıl mantık dostum.
Bütçesi var ki alacak
Vatandan bakma! Buraya sorbütçem yeteri kadar var 1k ekipmana ayırdım. öok bilgim olmadığı için vatandan bakacam
urun.n11.com
Nette 400 lrailik kulaklık vatanda 700 lira önermem.bütçem yeteri kadar var 1k ekipmana ayırdım. öok bilgim olmadığı için vatandan bakacam
Evet bu klavye hem su geçirmez siyah switch gayet güzel klayve test etmiştim alınabilirsaber RGB den biraz daha pahalı ama daha özelikli ve daha kaliteli
Rampage KB-R96
optik yazıyor sitede hocam?Nette 400 lrailik kulaklık vatanda 700 lira önermem.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Evet bu klavye hem su geçirmez siyah switch gayet güzel klayve test etmiştim alınabilir
Optik switch işte su geçirmezoptik yazıyor sitede hocam?
o zaman buraya sorarım ama toplama rehberi falan lazım hiçbir şey bilmiyomNette 400 lrailik kulaklık vatanda 700 lira önermem.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Evet bu klavye hem su geçirmez siyah switch gayet güzel klayve test etmiştim alınabilir