Metro 2033
80+ Bronze
- Bütçe
- 500
merhabalar arkadaşlar ben kulaklık arıyorum 509tl bütçem var önerilerinizi bekliyorum
merhabalar arkadaşlar ben kulaklık arıyorum 509tl bütçem var önerilerinizi bekliyorum
varmı 500tl ye belki Abdullah abi nin tanıttığı gamepower alırımbiraz daha bütçen olsaydı bu kulaklık çok iyiITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
O da güzel baya özellik gördüm benvarmı 500tl ye belki Abdullah abi nin tanıttığı gamepower alırım
birisi ya onu al dedi yada h2002d al dedi hangisi alınmalı?O da güzel baya özellik gördüm ben
fujin daha iyiBen de alıcam gamepower mihawk ve fujin arasınds kaldım
biraz daha sade olsaydı fujin tam 10/10 kulaklıkBen de alıcam gamepower mihawk ve fujin arasınds kaldım
gamepower medusa var. donanım arşivi youtube kanalında inceleme videosu olan gamepower fujinede bakabilirsin. sanırım lansmana özel beşyüz küsür tlydi hala varsamerhabalar arkadaşlar ben kulaklık arıyorum 509tl bütçem var önerilerinizi bekliyorum
hala var onu almayı düşünüyorum şuanlıkgamepower medusa var. donanım arşivi youtube kanalında inceleme videosu olan gamepower fujinede bakabilirsin. sanırım lansmana özel beşyüz küsür tlydi hala varsa
hala var onu almayı düşünüyorum şuanlık
fujin yazılımsız ekolayzır özelliği var bence mihawktan bi tık önde benim içinBen de alıcam gamepower mihawk ve fujin arasınds kaldım
n11 de 509tl ye geliyorMesaj otomatik birleştirildi:
fujin yazılımsız ekolayzır özelliği var bence mihawktan bi tık önde benim için
tam senin bütçye uygun işten11 de 509tl ye geliyor
ama aras kargo.. alsammı n11 den genedetam senin bütçye uygun işte