- Reaksiyon skoru
- 5,689
500 tl bütçemiz var matkap önerisi olan var mı
500 TL bütçemiz var matkap önerisi olan var mı
amaç kırma ya da delme değil hocam vidalama içino fiyata einhell marka kırıcı delici matkapları var onlara bakabilirsin.
şu baya iyi zaten vida içinamaç kırma ya da delme değil hocam vidalama için
hocam bu nasıl cümleşu baya için zaten vida için
vidalama için bu alet işine yarar yanihocam bu nasıl cümle![]()
yakında ev taşıyacağız onun için gerekli bir kere alıyorsak iyisinden alalım dedikşu baya iyi zaten vida için
bilmiyorumda bende yeni araştırdım 42V 5AH diyor gider heralde baya internette kaç saat dayanır dedim sonuç bulamadımyakında ev taşıyacağız onun için gerekli bir kere alıyorsak iyisinden alalım dedik
şarjı uzun gidiyor mu ilk dediğinizin
yakında ev taşıyacağız onun için gerekli bir kere alıyorsak iyisinden alalım dedik
şarjı uzun gidiyor mu ilk dediğinizin
peki şarrjlı mı alsam yoksa elektrşşklimi alsam onu kararlaştıramadım hangisini tavsiye edersinbilmiyorumda bende yeni araştırdım 42V 5AH diyor gider heralde baya internette kaç saat dayanır dedim sonuç bulamadım
hocam kaliteli marka için daha ne kaddar verelim500 TL öyle kaliteli bulmazsın Einhell markası işini görür.
Einhell Tc-Cd 18/35 Li 1,5A Akülü Matkap Fiyatı
Einhell Tc-Cd 18/35 Li 1,5A Akülü Matkap en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
elektrikli daha çok inşaat duvar işi gibi geliyor bana şarjlı daha rahat kullanırsın vida işlerinde ben oyle yapardım en azındanpeki şarrjlı mı alsam yoksa elektrşşklimi alsam onu kararlaştıramadım hangisini tavsiye edersin
Post automatically merged:
hocam kaliteli marka için daha ne kaddar verelim+