Yardım ~500₺ Mekanik Klavye Önerisi

sarpx

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhaba arkadaşlar,
Aslında başka bir konu açmıştım fakat marka ve model belirttiğim için sanırım hiç kimse bir fikir beyan etmedi.

300-500₺ civarında belirttiğim gibi mekanik klavye.
Sessiz switch, Z tuşunun solunda < tuşunun olması şart (kod yazarken < olmadığı zaman olmuyor.), RGB olursa da güzel olabilir.
Yay ve çınlama sesi beni aşırı derecede rahatsız ediyor. Elzem seviyede olabilir ona diyecek bir şey yok ama sessiz ortamda çıktığı zaman dikkatimi dağıtıyor.

Tavsiyenizi bekliyorum arkadaşlar, teşekkürler.

Not: Klavye gerçekten kaliteli ve şiddetle öneriyor iseniz bütçe 500₺yi biraz aşabilir.

bu var ama kırmızı switch senin için sesli olabilir sen sanırım kahverengi switch falan istiyosun demi

Merhaba arkadaşlar,
Aslında başka bir konu açmıştım fakat marka ve model belirttiğim için sanırım hiç kimse bir fikir beyan etmedi.

300-500₺ civarında belirttiğim gibi mekanik klavye.
Sessiz switch, Z tuşunun solunda < tuşunun olması şart (kod yazarken < olmadığı zaman olmuyor.), RGB olursa da güzel olabilir.
Yay ve çınlama sesi beni aşırı derecede rahatsız ediyor. Elzem seviyede olabilir ona diyecek bir şey yok ama sessiz ortamda çıktığı zaman dikkatimi dağıtıyor.

Tavsiyenizi bekliyorum arkadaşlar, teşekkürler.

Not: Klavye gerçekten kaliteli ve şiddetle öneriyor iseniz bütçe 500₺yi biraz aşabilir.
knk 100 tl daha koyabilirsen apex 3 almanı öneririm

bu var neredeyse sıfır ses inceleme videosunu da atayaım bakarsın:

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu var bütçeyi aşıyor ama çok güzel bi klavye

bu var bütçeyi aşıyor ama çok güzel bi klavye
Bu fiyata inca alınmaz "bence"

INCA markasını daha önce kullandım ama hiç memnun kalmadım, malzeme kalitesi, işlevsellik vs. olsun. Gösterdiğiniz bu videoyu da gördüm, çok araştırdım, youtube'da video da izledim ama maalesef bulamadım. İlginiz için çok teşekkür ederim. 🙏🙏🙏
knk 100 TL daha koyabilirsen apex 3 almanı öneririm
Onun switchleri membrane olarak gözüküyor hocam.

Bu fiyata inca alınmaz "bence"
Kesinlikle katılıyorum.

INCA markasını daha önce kullandım ama hiç memnun kalmadım, malzeme kalitesi, işlevsellik vs. olsun. Gösterdiğiniz bu videoyu da gördüm, çok araştırdım, youtube'da video da izledim ama maalesef bulamadım. İlginiz için çok teşekkür ederim. 🙏🙏🙏

Onun switchleri membrane olarak gözüküyor hocam.

Kesinlikle katılıyorum.
Hocam z nin yanındaki kücüktür işareti tr layout klavyelerde mi oluyor

Hocam z nin yanındaki kücüktür işareti tr layout klavyelerde mi oluyor
%90 olarak TR Q, fakat bazen TR Q olan klavyelerde de o tuş orada olmuyor " ve 1 de oluyor alt gr ile bunu yapması da çok zor.

Geri