Yardım ~500₺ Mekanik Klavye Önerisi

@HomerSer @TachyTelic54 @ZınK
Sizce mesela görünümü ve tuş takımı hoşuma giden bir klavyeyi alsam sadece latin alfabesi olan kısma cherry mx brown switch taksam nasıl olur?
Bilginiz var mı bu konuda, teşekkürler.

Sizce mesela görünümü ve tuş takımı hoşuma giden bir klavyeyi alsam sadece latin alfabesi olan kısma cherry mx brown switch taksam nasıl olur?
knk özür diliyorum klavyelerle alakam çok yok ,bilmiyorum ama beni etiketlemen çok sevindirdi

gereksiz fazladan para vermiş olursun üsteki arkadaşın dediği gibi neredeyse iki katı para ödersin belki daha fazla

Hocam ben James Donkey 610s brown swich kullaniyorum 300 tl sadece z tusunun yaninda kucuktur isareti yok isterseniz alabilirsiniz

Peki bu konuda belirttiğim klavyelerden hangisi sizce? Bunlardan birine cherry mx brown / black dizmeye de razıyım.

Peki bu konuda belirttiğim klavyelerden hangisi sizce? Bunlardan birine cherry mx brown / black dizmeye de razıyım.
Rampage alinmaz hocam

G410 atlas spectum bu fiyatta en iyi tercihtir.

Rampage alinmaz hocam
Hocam niye, forumdaki bu rampage nefreti neden?
Rampage klavye, mouse, soğutucu, kulaklık vs. kullandım gayet memnun kaldım aslında çoğundan sadece mekanik klavyesinde Extreme modelindeki çınlama çok rahatsız etti onu da iade ettim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

G410 atlas spectum bu fiyatta en iyi tercihtir.
Gerçekten inanılmaz bir öneride bulundunuz, arasam da bulamayacağım türden bir öneri kesinlikle not alıyorum.
Daha iyisi gelmezse satın alacağım. 😊

Başka önerileri olan arkadaşlar var mı?

Geri