5060 Asus Rog G16 vs HP Omen 17 5070

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Reaksiyon skoru
533
Sizce hangisini almalıyım çünkü hp çok güvenemiyorum ısınacak diye rog en iyi soğutmaya sahip olduğunu bildiğimden kaynaklı korkmuyorum sizce oyun için hangisini almalıyım ve uzun süre götürmesini istiyorum bütçem 65-75k arası.

Asus alabiliyorsan tabi asus
asusu alabiliyorum lakin 5070 var ve ryzen ai 7 350 ve 32 gb ama asus 16 gb 5060 ve 512gb o yüzden şüpheye düşüyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ayrıca laptopta en iyisi Asus değil mi bazı insanlar Dell alinware diyor bazıları hp ne diyorsunuz buna?

birde Asus tuf var 5070 onlarada ısınıyor diyorlar ben ısınma fazla istemiyorum elbette ısınacak ama Monster gibi soba olmasını istemiyorum.

Asus kaliteli diye pahalı. Dellve Hb kullanmadım bilgim o yüzden Asuss ile monster kullandım Asusu güncel olarak kulanmassamda6 7 yıllık leptobunu hala kulanıyorum. HB kronik sorunları var diyorlar ama ben olsam özellikleri iyi olanı tercih ederdim. Çünki bana ssssorunsuz gelmiş olabilir ama sana ne geleceği belli değil. Şans işi. Sadece Satıcısına dikkat et iade etmen gerekirsediye amazon yada hepsi burada satıcısına yönel.

Asus kaliteli diye pahalı. Dellve Hb kullanmadım bilgim o yüzden Asuss ile monster kullandım Asusu güncel olarak kulanmassamda6 7 yıllık leptobunu hala kulanıyorum. HB kronik sorunları var diyorlar ama ben olsam özellikleri iyi olanı tercih ederdim. Çünki bana ssssorunsuz gelmiş olabilir ama sana ne geleceği belli değil. Şans işi. Sadece Satıcısına dikkat et iade etmen gerekirsediye amazon yada hepsi burada satıcısına yönel.
amazonda asusta güzel fırsat sunuyor ama pahalı biraz biraz az parayada ısınan kanser edende almak istemiyorum birde tuf nasıldır fiyata göre hb ilgili dediğiniz evet doğru birde xiaomi gibi paso cihaz basmış o yüzdende uzak durmak istiyorum.

birde tuf a serisi var birde f var hangisi birde rog 5050 var biraz daha uygun o nasıldır çok mu düşmüş olurum.

Ne alırsanız alın oyun oynarken ısınacak kocaman masaüstü bilgisayarları ısınıyor soğutma için o kadar uğraşıyoruz. Malzeme kalitesi olarak asus iyi tam olarak bütçenizi bilmiyorum bir şey öneremem. Asus gereksiz pahalı bende masaüstü dizerken tüm ürünleri Asus Tuf dizdim biraz pişmanım ürün kalitesinden değil ama bu fiyata çok daha iyisini dizebilirdim diye.

Ne alırsanız alın oyun oynarken ısınacak kocaman masaüstü bilgisayarları ısınıyor soğutma için o kadar uğraşıyoruz. Malzeme kalitesi olarak asus iyi tam olarak bütçenizi bilmiyorum bir şey öneremem. Asus gereksiz pahalı bende masaüstü dizerken tüm ürünleri Asus Tuf dizdim biraz pişmanım ürün kalitesinden değil ama bu fiyata çok daha iyisini dizebilirdim diye.
bütçem tam 56-72 arası ama 60-65 kesin diye düşünüyorum alırım diye.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,205,222
Üyeler
192,648
Son üye
altınelbiseliadamm
Geri