- Reaksiyon skoru
- 803
Tamamergenlik maceralarınızı anlatmayın burda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Varmış da erimiş en azından, çoğu kişi de o da yok.arkadaş zaten beyni erimiş bir fanboy
Tamamergenlik maceralarınızı anlatmayın burda
Varmış da erimiş en azından, çoğu kişi de o da yok.arkadaş zaten beyni erimiş bir fanboy
DLSS ye de yazılım demeyin be, kartta bunu yapan ayrılmış bir birim var madem yazılım AMD kartta kullan bakalım DLSS yiyok rekabetçi oyunda dlss açtıracak bunlar saf gücü önemsemiyolar yazılım alacaklarmışDD
5090 alabilseler 5090 fanboyu olurdum nabalım 5060'larla idare edeceğizyok nvidia fanboyu da değil 5060 ve 5060ti fanboyu kendisi nedense bayılıyor bu 2 karta
Doğrudur şimdi rx 9070 2k med 500 +fps cs2 RT tokatı az geçince mola verir öyle tokatlar 5060 ti eti ne budu neTokatlasa tokatlasa çavuşu tokatlar en fazla, Yeni oyunlarda zorunlu RT var, çok ağır yamuluyor o kart.
Bu ne nvidia fanlığıdır kardeş ya her konuda mı insan amdyi gömer nvidiayı yüceltir :dTokatlasa tokatlasa çavuşu tokatlar en fazla, Yeni oyunlarda zorunlu RT var, çok ağır yamuluyor o kart.
sorma kardeşim ya her konuda mı oluryok nvidia fanboyu da değil 5060 ve 5060ti fanboyu kendisi nedense bayılıyor bu 2 karta
hocam 9070 xtye gelen güncelleme derinden üzdü mü sizi buna karşılık bir hamle olarak rtx 6080i 8gb çıkarmayı düşünüyor mu nvidia5090 alabilseler 5090 fanboyu olurdum nabalım 5060'larla idare edeceğiz
Evet çok derinden sarstı beni, 2 gündür yataklardan çıkamıyorum, tüberküloz teşhisi koydular bana.hocam 9070 xtye gelen güncelleme derinden üzdü mü sizi buna karşılık bir hamle olarak rtx 6080i 8gb çıkarmayı düşünüyor mu nvidia