5060 ti 16gb 2k uygunmudur

Eror404

80+
Reaksiyon skoru
28
2k oyun oynamak ısterım 5060 tı ve r5 7500f zaten 1080p de darbogaz yapıyor hemde daha guzel goruntu alırım 2k da cok daha zevklı olur elımde 180hz 1080p msı mag 256f var satıp 2k guzel bır monıtor alsam 5060 tı 16gb ekran kartı sorun cıkartırmı acaba oyunlarda 30 45 gıbı fpslere dusus olur mu sahsı fıkrım 60ve ustu yeterlıdır 2k ultra ayarlar ıcın 1080 p ıle 2k arasında cok fark olur mu sızce almalımıyım 5060 ti 16gb ıcın 2k monıtor

2k monitör icin uygundur. Gerektiğinde Dlss ve frame generation teknolojisi de içerdiği için makul bi seçim. Zaten ufak ufak 2k yeni standart olmaya başladı yeni nesilde

Fena değil. DLSS ile tatmin eder ölçüde ama beklentini ayarlaman lazım. Aşağıdaki video sana biraz fikir verir.

2k monitör icin uygundur. Gerektiğinde Dlss ve frame generation teknolojisi de içerdiği için makul bi seçim. Zaten ufak ufak 2k yeni standart olmaya başladı yeni nesilde
hocam sıze soyle anlatayım neredeyse hıc tek oyunculu oyun oynamıyorum genellıkle ETS ASETTO VALO gibi gibi ara sıra bf fifa falan yanı bunlarda sorun cıkartır mı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fena değil. DLSS ile tatmin eder ölçüde ama beklentini ayarlaman lazım. Aşağıdaki video sana biraz fikir verir.

yanı hocam ızlıcem de oncelıkle bence 2k alsam sundan 5 7 ay sonra degıstıreceksek gene 1080pye gececeksek bır mantıgı yok gıbı aslında power spluy degıstırmeyı bılsem ekran kartımı satıp 5070 almayı dusunuyordum da nasıp olmadı ne dıyelım

hocam sıze soyle anlatayım neredeyse hıc tek oyunculu oyun oynamıyorum genellıkle ETS ASETTO VALO gibi gibi ara sıra bf fifa falan yanı bunlarda sorun cıkartır mı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yanı hocam ızlıcem de oncelıkle bence 2k alsam sundan 5 7 ay sonra degıstıreceksek gene 1080pye gececeksek bır mantıgı yok gıbı aslında power spluy degıstırmeyı bılsem ekran kartımı satıp 5070 almayı dusunuyordum da nasıp olmadı ne dıyelım
Beklenti önemli hocam önce videoyu izleyin. Bahsettiğiniz oyunlarda sorun olmaz. PSU kaç watt?

Beklenti önemli hocam önce videoyu izleyin. Bahsettiğiniz oyunlarda sorun olmaz. PSU kaç watt?
Malesef ki 550w hiç kurtarma şansı yok aslında değiştirmesi falan basit olsa 5070 veya 5070ti alıp 2k dq oynarsam hem darbogaz olmaz hemde 2k oyun deneyimi bambaşka olur 1080p artık heryerde

Malesef ki 550w hiç kurtarma şansı yok aslında değiştirmesi falan basit olsa 5070 veya 5070ti alıp 2k dq oynarsam hem darbogaz olmaz hemde 2k oyun deneyimi bambaşka olur 1080p artık heryerde
Kaliteli bir 550W ise denemekte sakınca yok. Ama ne yapacağınız size kalmış.

2k uygundur

sanmıyorum hocam kurtaracagını kasam https://www.n11.com/urun/ih-hodor-v...&utm_id=123518&cto_pld=SlHW7kApAABsvuq9gR0ptQ bu bu arada sızce power degıstırmek cok mu zor degıstırıp 5070ti veya 5070 gecmek daha mantıklı gıbı de genede 5060 ti dahı ıs gorur 2k da da bılmıyorum hocam zaten oynayacagım oyunlarda sıkıntı cıkartacagını sanmıyorum
Bu PSU ile olmaz zaten hocam. PSU değiştirmek hayır çok zor değil. Tersine mühendislik yaparak eskiyi söküp yenisini takacaksınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,501
Üyeler
183,440
Son üye
zfrbbcn
Geri