5070 7500f sistem için

Arvel

80+
Reaksiyon skoru
46
arkadaşlar 5070 ryzen 7500f 32 ram cool Cooler Master Hyper 212 Halo Black işlemci soğutucu hangi kasa daha iyi daha serin olur

bana göre GamePower Warcry Pulse daha güzel gözüküyor 10 fanlı ama 750w oranı düşük yükseltme potansiyeli olan kasa

Frisby FC‑9550G 7x120 fan 850w geniş hava akımı, çok fan seçeneği, güçlü soğutma Geniş iç hacim

bitfenix-ceto-premium-white 750 w Fan ve hava akımı sınırlı, uzun oyun seanslarında sıcaklık biraz daha yüksek olabilir Orta yeterli ama yüksek performans + uzun kullanım” için sınırlı

öneri ve düşüncelerinizi bekliyorum :)

Ekran kartı ve işlemciyi almadıysan sistem atayım.

güzelse at tabi ki çocuğunu ayarladım karşılaştırma yaparım
Kozmetik ve görünüşe çok önem vermiyorsan bu işlemci ve ekran kartı kombosu için mesh bir kasa almanı tavsiye ederim. 7500f ısınan bir işlemci çünkü.

Eğer hala almadıysan bence ekran kartını değiştire bilirsin rx 9070 xt alabilirsin çünki rakibi rtx 5070 ti dlls var ama amd'de bu konuda ilerlemede bence ileriye dönük rx 9070 xt alına bilir.

Eğer hala almadıysan bence ekran kartını değiştire bilirsin rx 9070 xt alabilirsin çünki rakibi rtx 5070 ti dlls var ama amd'de bu konuda ilerlemede bence ileriye dönük rx 9070 xt alına bilir.
1080p sorun çıkartır mı darboğaz gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kozmetik ve görünüşe çok önem vermiyorsan bu işlemci ve ekran kartı kombosu için mesh bir kasa almanı tavsiye ederim. 7500f ısınan bir işlemci çünkü.
şu an kullandığım düz yeni sistemi görünüş güzel olsun istiyorum daha önce camlı kullanmadım hazır sistem alıyorum bu üç kasa var seçenek olarak

şu an kullandığım düz yeni sistemi görünüş güzel olsun istiyorum daha önce camlı kullanmadım hazır sistem alıyorum bu üç kasa var seçenek olarak
Kasalar kozmetik ve genişlik olarak hepsi birbirinden güzel. Ancak dediğim gibi işlemcin o ekran kartı ile birlikte biraz ısınma yaratabilir. Tabikide öyle aşırı bir sıcaklık çıkarmaz ancak yanında bu kasalarla birlikte güzel bir sıvı soğutma seçmeni tavsiye ederim

Son düzenleme:

4k ya kadar dar boğaz olacağını sanmıyorum.

Geri