- Konu Sahibi Konu Sahibi
Dsr nedir pek hakim değilim7800xt 7600 işlemciyle 1080p de çok darboğaz yaşamıyorum ama yaşadığım oyunlar olmuştur illaki eğer çok darboğaz olursa dsr ile 2k ya çekersin
Dsr nedir pek hakim değilim7800xt 7600 işlemciyle 1080p de çok darboğaz yaşamıyorum ama yaşadığım oyunlar olmuştur illaki eğer çok darboğaz olursa dsr ile 2k ya çekersin
Sanal çözünürlükDsr nedir pek hakim değilim
Bu dsr zararlımıdır iş yaparmı diyosunuz yaniSanal çözünürlük
Render olarakta üzmez bir 5070ti gibide olmaz
her şey ram değil5070 1080p kartıdır. 12 gb rami var.
Niye zararlı olsun sanal olarak 2k hem darboğaz olduğu zaman darboğazı keser hemde görüntü kalitesi bir tık artar native 2k gibi olmaz o ayrıBu dsr zararlımıdır iş yaparmı diyosunuz yani
Birkaç video izledim anladım olayı. Siz hiç bu teknolojiyi kullandınızmı darboğazı önlüyorsa iyiymişNiye zararlı olsun sanal olarak 2k hem darboğaz olduğu zaman darboğazı keser hemde görüntü kalitesi bir tık artar native 2k gibi olmaz o ayrı
Ben amd kullanıyorum aynı işlemi yapan vsr var bizde kullanıyorum darboğaz yaşadığım zamanlar gerçekten işe yarıyor. Nvidia kullanırken de denemiştim 1-2 kere iyi çalışıyorduBirkaç video izledim anladım olayı. Siz hiç bu teknolojiyi kullandınızmı darboğazı önlüyorsa iyiymiş
Peki hz düşürüyormu öyle bir etkisi varmıBen amd kullanıyorum aynı işlemi yapan vsr var bizde kullanıyorum darboğaz yaşadığım zamanlar gerçekten işe yarıyor. Nvidia kullanırken de denemiştim 1-2 kere iyi çalışıyordu
hayırPeki hz düşürüyormu öyle bir etkisi varmı
Aga 12 vram var diye 1080p kart diyorsun azıcık arastir insanlara yanlis bilgi verme.5070 1080p kartıdır. 12 gb rami var.
Fps düşer sadece hz düşmezPeki hz düşürüyormu öyle bir etkisi varmı