iptal etsen ne yapacaksın?merhaba 5070 ekran kartı sipariş verdim ama kararsız kaldım sizce teslim almamalı mıyım
Korktuğunuz şey ne ki ?merhaba 5070 ekran kartı sipariş verdim ama kararsız kaldım sizce teslim almamalı mıyım
Niye ki hocam? Sizi tedirgen eden şey nedir?merhaba 5070 ekran kartı sipariş verdim ama kararsız kaldım sizce teslim almamalı mıyım
Ne kadara aldınız niye iptal ediyorsunuz?merhaba 5070 ekran kartı sipariş verdim ama kararsız kaldım sizce teslim almamalı mıyım
Neden?merhaba 5070 ekran kartı sipariş verdim ama kararsız kaldım sizce teslim almamalı mıyım
4070 süperden geçiyorsan çok gereksiz olur.merhaba 5070 ekran kartı sipariş verdim ama kararsız kaldım sizce teslim almamalı mıyım
iptal etsen ne yapacaksın?
Korktuğunuz şey ne ki ?
Niye ki hocam? Sizi tedirgen eden şey nedir?
Ne kadara aldınız niye iptal ediyorsunuz?
belirtmeyi unutmuşum 4070 süper kullanıcısyım ve fiyatı 31 bin tl ye aldım. aradaki performans farkına değer mi diye endişeliyim sadeceNeden?
çok fark olmaz dlss 4 farkı var en belirgin olarakbelirtmeyi unutmuşum 4070 süper kullanıcısyım ve fiyatı 31 bin tl ye aldım. aradaki performans farkına değer mi diye endişeliyim sadece
4070 super ile arasında fark yok neredeyse, 5070 %6 daha gğçlü gözüküyor ama bence gerçek fark %2 3 falandır ki 6 olsa da tercih etmezdim ben.belirtmeyi unutmuşum 4070 süper kullanıcısyım ve fiyatı 31 bin tl ye aldım. aradaki performans farkına değer mi diye endişeliyim sadece
yani aynı deneyimi alıcaksın MFG tek avantajın olcak ama değmezbelirtmeyi unutmuşum 4070 süper kullanıcısyım ve fiyatı 31 bin tl ye aldım. aradaki performans farkına değer mi diye endişeliyim sadece