Devilll20
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,594
Kronik diyorlar doğrumu sence hangisi iyi
Yok öyle bişey, Arkadaş sevmiyor colorful'u xD
Kronik diyorlar doğrumu sence hangisi iyi
Asus modelinden iyi yani dm den sistemi atsam bakarmısınYok öyle bişey, Arkadaş sevmiyor colorful'u xD
kral colorful alma asus un k sı güzelAsusun usb girişleri vs az geldi sizce hangisi daha iyi
Usb giriş az ve gen 4kral colorful alma asus un k sı güzel
kanka resmi site ve kitapçık bilgileri bile biriyle uyuşmuyor boşuna almayınUsb giriş az ve gen 4
Valla reis ince hesaptan alcam atıyom sistemi bak istersencolorfulun bu modelinde kitapçık ve resmi site bilgileri birbiriyle uyuşmuyor hocam colorful alıp boşuna paranızı harcamayın
kanka nereden alırsan al resmi sitesinde birine 2 si gen 4 diyor 2si cpu ya bağlı m2 diyor kıtapçıkta 1si ankart birisi işlemci bağlantılı gen5 diyor bilgiler tutarsız boşuna almayın böyle bir şirketten bios update de sıkıntı asus her türlü baskınValla reis ince hesaptan alcam atıyom sistemi bak istersen
Ekran kartı colorfulColorful alınmaz
https://www.msi.com/Motherboard/B650M-GAMING-PLUS-WIFI
bu videoya bakabilirsiniz hocam
Bende v14 ün wifi modeli var sorunsuz kullanıyorum önerebilirim.colorfulun bu modelinde kitapçık ve resmi site bilgileri birbiriyle uyuşmuyor hocam colorful alıp boşuna paranızı harcamayın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kanka resmi site ve kitapçık bilgileri bile biriyle uyuşmuyor boşuna almayın
kanka daha anakartın resmi sitesinde doğru bilgiye ulaşamıyorsun gelen kitapçık bilgileri bile uyuşmuyor üzerine koyup asus alsın bios update yaparken sıkıntı yaşamazYok öyle bişey, Arkadaş sevmiyor colorful'u xD
ben anakart çöp demiyorum zaten bilgileri uyuşmuyor kitapçık ve resmi sitesinde ben şahsen kendi resmi sitesinden bile doğru düzgün bilgi alamadığım anakartı almam aldırmam bios update konusunda bile sıkıntı çıkabilir bundan dolayı benim şahsi fikrim asus alsın hem daha sık bios update alır hem daha güvenilir f/p olarakBende v14 ün wifi modeli var sorunsuz kullanıyorum önerebilirim.
İngilizce olan sitelerinde anlamsız bir karışıklık var çin sitesinde tüm detaylar yazıyor.kanka daha anakartın resmi sitesinde doğru bilgiye ulaşamıyorsun gelen kitapçık bilgileri bile uyuşmuyor üzerine koyup asus alsın bios update yaparken sıkıntı yaşamaz
Arkadaşın kafasına hangisi yatar kendi fikri bios update de bir sorun da yaşamadım. Kart fiyatına göre sunduğu özelliklerle ön plana çıkıyor zaten.kanka daha anakartın resmi sitesinde doğru bilgiye ulaşamıyorsun gelen kitapçık bilgileri bile uyuşmuyor üzerine koyup asus alsın bios update yaparken sıkıntı yaşamaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ben anakart çöp demiyorum zaten bilgileri uyuşmuyor kitapçık ve resmi sitesinde ben şahsen kendi resmi sitesinden bile doğru düzgün bilgi alamadığım anakartı almam aldırmam bios update konusunda bile sıkıntı çıkabilir bundan dolayı benim şahsi fikrim asus alsın hem daha sık bios update alır hem daha güvenilir f/p olarak