5070 EKRAN KARTINA HANGİSİ ALINMALI

colorfulun bu modelinde kitapçık ve resmi site bilgileri birbiriyle uyuşmuyor hocam colorful alıp boşuna paranızı harcamayın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Usb giriş az ve gen 4
kanka resmi site ve kitapçık bilgileri bile biriyle uyuşmuyor boşuna almayın

Valla reis ince hesaptan alcam atıyom sistemi bak istersen
kanka nereden alırsan al resmi sitesinde birine 2 si gen 4 diyor 2si cpu ya bağlı m2 diyor kıtapçıkta 1si ankart birisi işlemci bağlantılı gen5 diyor bilgiler tutarsız boşuna almayın böyle bir şirketten bios update de sıkıntı asus her türlü baskın

Colorful alınmaz

bu videoya bakabilirsiniz hocam

bu videoya bakabilirsiniz hocam
https://www.msi.com/Motherboard/B650M-GAMING-PLUS-WIFI
bütçeniz varsa anakartı yüksek tutan upgrade potansiyeli olsun m2 ve ram i her türlü eklersiniz 7500f i bu soğutucu rahatlıkla soğutur amd fanı bile az çok 80 derecede tutuyor

hatta r de olur sıkıntısı yok yani ram alırsınız ileride

colorfulun bu modelinde kitapçık ve resmi site bilgileri birbiriyle uyuşmuyor hocam colorful alıp boşuna paranızı harcamayın

kanka resmi site ve kitapçık bilgileri bile biriyle uyuşmuyor boşuna almayın
Bende v14 ün wifi modeli var sorunsuz kullanıyorum önerebilirim.

Yok öyle bişey, Arkadaş sevmiyor colorful'u xD
kanka daha anakartın resmi sitesinde doğru bilgiye ulaşamıyorsun gelen kitapçık bilgileri bile uyuşmuyor üzerine koyup asus alsın bios update yaparken sıkıntı yaşamaz

Bende v14 ün wifi modeli var sorunsuz kullanıyorum önerebilirim.
ben anakart çöp demiyorum zaten bilgileri uyuşmuyor kitapçık ve resmi sitesinde ben şahsen kendi resmi sitesinden bile doğru düzgün bilgi alamadığım anakartı almam aldırmam bios update konusunda bile sıkıntı çıkabilir bundan dolayı benim şahsi fikrim asus alsın hem daha sık bios update alır hem daha güvenilir f/p olarak

kanka daha anakartın resmi sitesinde doğru bilgiye ulaşamıyorsun gelen kitapçık bilgileri bile uyuşmuyor üzerine koyup asus alsın bios update yaparken sıkıntı yaşamaz
İngilizce olan sitelerinde anlamsız bir karışıklık var çin sitesinde tüm detaylar yazıyor.

ben anakart çöp demiyorum zaten bilgileri uyuşmuyor kitapçık ve resmi sitesinde ben şahsen kendi resmi sitesinden bile doğru düzgün bilgi alamadığım anakartı almam aldırmam bios update konusunda bile sıkıntı çıkabilir bundan dolayı benim şahsi fikrim asus alsın hem daha sık bios update alır hem daha güvenilir f/p olarak
Arkadaşın kafasına hangisi yatar kendi fikri bios update de bir sorun da yaşamadım. Kart fiyatına göre sunduğu özelliklerle ön plana çıkıyor zaten.

Geri