32gb ddr5 5070 12gb intel ultra 225f 1tb ssdTüm sistemini yazar mısın detaylıca
hocam çık gir yaptım düzeldi ekran kartı kullanım yüzde 35 islemcide 45 civarında geziyor ama fps yeterliTüm sistemini yazar mısın detaylıca
Kac fps32gb ddr5 5070 12gb intel ultra 225f 1tb ssd
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam çık gir yaptım düzeldi ekran kartı kullanım yüzde 35 islemcide 45 civarında geziyor ama fps yeterli
hocam düz halini oynuyordum ınternetten 2 3 test vıdeosuna baktım enchanted indiriyprum sımdı ınınce hemen bı test edıp yazıcamKac fps
hocam ben interntte 225f ve 5070 in oyun testlerını bulamadıgım ıcın i5 14400f e bakıp ona göre yorumluyorum ama tutarlıdır demıKac fps
225f hakkında fikrim kısıtlı ne yazık ki ama muhtemelen evethocam düz halini oynuyordum ınternetten 2 3 test vıdeosuna baktım enchanted indiriyprum sımdı ınınce hemen bı test edıp yazıcam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam ben interntte 225f ve 5070 in oyun testlerını bulamadıgım ıcın i5 14400f e bakıp ona göre yorumluyorum ama tutarlıdır demı
hocamBir sorun yok. 5070 için monitörü 2K yükseltmeni öneririm.
GTA gibi eski oyunlar, her ne kadar Ehanced Edition bazı iyileştirmeler alsa da, konsolda 2013, bilgisayarda 2015 çıkan bir oyun. Geliştirme süreci 2008-2012 dayanıyor yani bayağı eski bir oyun. Güncellemeler de bu temeli bir yere kadar modern oyunlara yaklaştırıyor. Güncel bir kart için hafif siklet kalıyor, bu yüzden de GPU kullanımı düşük oluyor.
5070 ile 2K en yüksekte bile belki %100 göremeyebilirsin. Zaten online falan oynuyorsan GPU %100 vurmak iyi değil. GPU kullanımı arttıkça gecikme de artar, gecikme için %80 veya altında tutmak mantıklıdır.
Neyse kabaca o sistem CS 1.6 girsen %10 GPU kullanır gibi düşünebilirsin. Ama son çıkan BF6 oynarsan %100 ulaşır.
hocam enchanted versıynunda test etimde hersey en yüksek ray traycıng falan dıstance scale falan maks ın maksı ınternetteki test vıdeolarından yuksek aldıgımı farketatım 225f in kıyagı sanırım225f hakkında fikrim kısıtlı ne yazık ki ama muhtemelen evet