Çözüldü✓ 5070 Marka tavsiyesi

Prime ile Gaming OC arasından tabii ki de Gaming OC modelini seçerim. Ama adamlar sende 4070 varken 5070 phyton teklif etmişler, başka modeller için fiyat farkı vermeye gerek var mı bilemedim. Ne kadar para istediklerine bağlı. 5000 serisi pek ısınan kartlar değil, phyton 3 aman aman kaliteli olmasa da yarı yolda bırakmaz, kendini yeterli sıcaklıkta tutar. Prime ve Gaming OC için ne kadar fark istiyorlar ?
pyton 3 incelemeleri yapan 1 tane rus yayıncı buldum ve sıcaklık değeri gerçekten yüksek, bu yaşadığım şehiride baz alırsak işimi garantiye almak istedim sadece

pyton 3 incelemeleri yapan 1 tane rus yayıncı buldum ve sıcaklık değeri gerçekten yüksek, bu yaşadığım şehiride baz alırsak işimi garantiye almak istedim sadece
ne kadar fark isteniyor?

işte bu alacağım markaya göre belirlenecek, depodaki arkadaşlar ulaşacakmış bana
Dönüş yaptıklarında konusunu açarsın, 8-10 bin fark isterlerse gaming oc için bence alma. Bi avantaj kalmıyor. Öyle olursa cebinden 1 lira çıkmadan phyton al geç :D 3-4 bin fark isterlerse o zaman yapılabilir.

Dönüş yaptıklarında konusunu açarsın, 8-10 bin fark isterlerse gaming oc için bence alma. Bi avantaj kalmıyor. Öyle olursa cebinden 1 lira çıkmadan phyton al geç :D 3-4 bin fark isterlerse o zaman yapılabilir.
Benchmark 78derece gördü python normal bir dış sıcaklıkta, benim colorful 66 görmüştü max, python bizi garantiden sonra patlatır bence. Daha önce ekran kartı yakmışlığım var laptopta :(

Bence aradaki fark makulse değiştirmenin çok faydası olur. Msi,Asus,Gigabyte vs. gibi markaları tercih etmen hem müşteri hizmetleri konusunda hem de malzeme kalitesinde daha mantıklı. Oldum olalı bu markalardan şaşmadım, iyi ki de 2-3 aşağına bu merdiven altı markalar almamışım dedim.

Bence aradaki fark makulse değiştirmenin çok faydası olur. Msi,Asus,Gigabyte vs. gibi markaları tercih etmen hem müşteri hizmetleri konusunda hem de malzeme kalitesinde daha mantıklı. Oldum olalı bu markalardan şaşmadım, iyi ki de 2-3 aşağına bu merdiven altı markalar almamışım dedim.
Msi ventus serisi için kötü diyorlar ama şuan gigabyte gaming, asus prime ve msi gaming trio arasında kaldım, inceleyen kanallara bakıyorum şuan

Msi ventus serisi için kötü diyorlar ama şuan gigabyte gaming, asus prime ve msi gaming trio arasında kaldım, inceleyen kanallara bakıyorum şuan
Gaming trio’yu birkaç hafta önce 33k’ya aldım fakat şuan gereksiz pahalı..
Bu markaların silikon kalitesinin üzmeyeceğini düşünüyorum, fanın yetersiz olduğu durumlar olabilir tamamen bütçe meselesi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu markaların silikon kalitesinin üzmeyeceğini düşünüyorum, fanın yetersiz olduğu durumlar olabilir tamamen bütçe meselesi.
Eğer zam gelmeseydi bu kadar trio derdim direkt, kart full yükte 60-62 aşmıyor

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eğer zam gelmeseydi bu kadar trio derdim direkt, kart full yükte 60-62 aşmıyor
Test videolarında 63 derece gördüm max ama gigabyte gaming ise max 57 ve daha iyi performans veriyor

Arkadaşlar fiyat farkını ödeyerek gigabyte 5070 gaming oc aldım ve sıcaklık max 64 derece, sessiz ve bobin sesi yok. Herkese teşekkür ederim konuyu kapatıyorum.

Ekler

• Screenshot_20260114_180732_Gallery.webp
    Screenshot_20260114_180732_Gallery.webp
    119.6 KB · Hit: 8
Geri