@falan filan inter milanAmd fanboylar düşmeden buraya bırakayım
bu adam ne dediğini mi biliyor bağırtma ya, 5070 aldım siyah ekran verip verip duruyodu kafayı yedim iade ettim mis gibi 9070xt ye geçtim kafa rahattAmd fanboylar düşmeden buraya bırakayım
9070 xt tabii ki ham performans olarak yüzde 15 20 falan daha iyi fsr 4.0 dlss 4.5 e muadil olamasada gayet iyi işler yapıyor oda çok az farkla dlss daha iyiMerhabalar,
ekran kartı alacağım 29k 5070 mi 36k 9070 xt mi? karar veremiyorum. dlss veya fsr kullanmıyorum genelde kapalı kullanıyorum
@falan filan inter milan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu adam ne dediğini mi biliyor bağırtma ya, 5070 aldım siyah ekran verip verip duruyodu kafayı yedim iade ettim mis gibi 9070xt ye geçtim kafa rahatt![]()
Yazılım tarafından ekstra beklentin yoksa 9070XT, ileriye dönük ekran kartı piyasasının ne olacağı da belli değil.Merhabalar,
ekran kartı alacağım 29k 5070 mi 36k 9070 xt mi? karar veremiyorum. dlss veya fsr kullanmıyorum genelde kapalı kullanıyorum
sende şuna bak o zaman saçma saçma ayarlar yapıp kartı bozup karta laf atma yanlış yönlendirme insanlarıAmd fanboylar düşmeden buraya bırakayım
6650 vardı dün sattım açıkçası 2k kullanıyorum çok fazla oyun oynamıyorum ama ufaktan GTA 6 içinde hazılık olsun istiyorum uzun süre kullanma düşüncesiyle 9070 e daha yakınımYazılım tarafından ekstra beklentin yoksa 9070XT, ileriye dönük ekran kartı piyasasının ne olacağı da belli değil.
Böylece elinde daha güçlü bir kart olmuş olur. Uzun vadede durumlar değişirse zaten upgrade yaparsın.
AMD fanboy diyen, mantıklı yorumlarda kendi fanboyluğunu göstererek zaten belli etmiş.Tamam beyler kızmayın zaten 9070xt alacaksiniz belli![]()
Ben olsam ikisi arasında her türlü 9070XT alırım.6650 vardı dün sattım açıkçası 2k kullanıyorum çok fazla oyun oynamıyorum ama ufaktan GTA 6 içinde hazılık olsun istiyorum uzun süre kullanma düşüncesiyle 9070 e daha yakınım