Arkadaşlar Kıbrıs’ta yaşıyorum normalde Türkiye’ye geleceğim şubat ayında 6sı geri döneceğim sizce kaçı çıkar satışa konur daha 5080,90 ortada yokken ne düşünüyorsunuz Kıbrıs’tan alın demeyin lütfen çünkü burada çok daha pahalı
Şubatın ilk haftası gibi piyasaya sürüleceğini düşünüyorumArkadaşlar Kıbrıs’ta yaşıyorum normalde Türkiye’ye geleceğim şubat ayında 6sı geri döneceğim sizce kaçı çıkar satışa konur daha 5080,90 ortada yokken ne düşünüyorsunuz Kıbrıs’tan alın demeyin lütfen çünkü burada çok daha pahalı
İnşallah öyle olur yetişmek istiyorumŞubatın ilk haftası gibi piyasaya sürüleceğini düşünüyorum
kıbrısta adam gibi internet yok 5070 alıp ne yapacaksınArkadaşlar Kıbrıs’ta yaşıyorum normalde Türkiye’ye geleceğim şubat ayında 6sı geri döneceğim sizce kaçı çıkar satışa konur daha 5080,90 ortada yokken ne düşünüyorsunuz Kıbrıs’tan alın demeyin lütfen çünkü burada çok daha pahalı
Dostum pek bilgili olan bi insan olmadığın ortada ama bu tarz insanlara da cevap verip burayı düzeltmek gerekiyor o yüzden emin ol Türkiye’in çoğu yerinden iyi internet hızım var sadece pahalı o da benim dert ettiğim bi durum değilkıbrısta adam gibi internet yok 5070 alıp ne yapacaksın
Gümrük kısımından çok diğer ülkeler bizi kabul etmediği için dışarıdan almak çok zor oluyorOrada bir gümrük sınırlandırması falan var mı dışardan sipariş verebiliyor musun ?