5070 ten değişik ses geliyor

NosyLT1

80+
Reaksiyon skoru
9
Arkadaşlar pc yi ilk açtığım zaman kasamdan böyle sanki elektrikli testereyi ilk bi açarsınız bi ses gelir ya öyle bi ses geliyo ama sadece pc yi açarken sonra kesiliyo ardından ekran kartına kulağımı dayadığım zaman ekran kartının içinden cızırtı sesi geliyor normal mi?

ama bildiğimiz cızırtı ekran kartı çalışırken geliyor çok duyulmuyor ama kulağımı yakınlaştırıp dinlersem duyuluyor

Arkadaşlar pc yi ilk açtığım zaman kasamdan böyle sanki elektrikli testereyi ilk bi açarsınız bi ses gelir ya öyle bi ses geliyo ama sadece pc yi açarken sonra kesiliyo ardından ekran kartına kulağımı dayadığım zaman ekran kartının içinden cızırtı sesi geliyor normal mi?

ama bildiğimiz cızırtı ekran kartı çalışırken geliyor çok duyulmuyor ama kulağımı yakınlaştırıp dinlersem duyuluyor
Bobin sesi hocam sorun yok belki fana kablo degiyordur kontrol et

Furmark 2 indir test yap. Test sırasında "space" tuşuna bas, sesi dinle. Eğer artış olursa Coil Whine bkz. sesidir zararı yoktur.

Ekran kartına yük altına soktuğun zaman artıyosa coil whine sesidir zararı yoktur

yok bunda roket uçuyo bu ne adhıasduoıgh ben atıyım örnek bi video
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hafif buna benzer ama benim ekran kartı bu kadar ses çıkarmıyo benim ekran kartı anca kulağını dayadığın zaman içinden geliyor o cızırtı sesi belki normal çalıştığı içinde çıkıyor olabilir ama bilmiyom

yok bunda roket uçuyo bu ne adhıasduoıgh ben atıyım örnek bi video

hafif buna benzer ama benim ekran kartı bu kadar ses çıkarmıyo benim ekran kartı anca kulağını dayadığın zaman içinden geliyor o cızırtı sesi belki normal çalıştığı içinde çıkıyor olabilir ama bilmiyom
Fanlara bakın temas eden bir şey var mı

yok baktım

herhalde normaldir ya ekran kartı çalışırken illa bi ses çıkması gerekmiyor mu cızırtı aşırı sessiz şekilde geliyor zaten yanlış mı düşünüyom :D
Fan sesi çıkar onun haricinde Optimus prime olmadığı sürece sorun yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,162,661
Üyeler
184,660
Son üye
Laz.
Geri