5070 TI 4K'da Kaç Yıl Gider?

SebekeSuyu

80+ Silver
Reaksiyon skoru
811
arkadaşlar DLSS, MFG gibi teknolojileri görüntü bozulmayacak, gecikme kendini hissettirmeyecek kadar açsam AAA oyunlarda RT kapalı (zorunlu değilse) Ultra-Yüksek grafiklerde 40 FPS üzeri götürür?

arkadaşlar DLSS, MFG gibi teknolojileri görüntü bozulmayacak, gecikme kendini hissettirmeyecek kadar açsam AAA oyunlarda RT kapalı (zorunlu değilse) Ultra-Yüksek grafiklerde 40 FPS üzeri götürür?
götürmeme şansı yok kral ama 4k da mfg acsan belki ms yükselebılır 2k mfg 2x dlss q acmayacagı oyun yok

o kadar da kötü değil be :D
Kart kötü değil ama 2018-2024 oyunları 4K DLLS Balanced rahat 60fps üzeri oynatır. Ben MFG'yi beğenmeğim için işin içine hiç katmıyorum. Ama bu kart 2K için üretildi. O yüzden beklentinizi tekrar gözden geçirirseniz üzülmemiş olursunuz.

4K da kullanıyorum şuan 40FPS aldığımı görmedim saf güçte, hep 60 üzeriydi, MFG sadece Path RT oyunlarda açarsın, bide 4K dlss performans alırsan FPS 2K native den fazla oluyor.

biri diyo 4k'da kullanıyorum sıkıntı yok diğeri diyo o kart 2k için ben kime bakayım? :D

soru saçma cevabıda saçma olacak nerden bilelim ? bir oyun çıkar minimum 5080 ister oynayamazsın diğer bir oyun çıkar rx580 de bile çalışır bu tamamen oynayacağın oyunlara göre ben rx580 4gb ile hala oyun oynayabiliyorum 7800xt ayrı güzel tabii kartın ömrü değil de şirketlerin optimize özürlü oyunlar yapmaması için dua edeceksin yoksa 1 sene 2 sene sonra bile problem çekersin tamamen oynayacağın oyunlara göre kısaca kimse buna cevap veremez.

soru saçma cevabıda saçma olacak nerden bilelim ? bir oyun çıkar minimum 5080 ister oynayamazsın diğer bir oyun çıkar rx580 de bile çalışır bu tamamen oynayacağın oyunlara göre ben rx580 4gb ile hala oyun oynayabiliyorum 7800xt ayrı güzel tabii kartın ömrü değil de şirketlerin optimize özürlü oyunlar yapmaması için dua edeceksin yoksa 1 sene 2 sene sonra bile problem çekersin tamamen oynayacağın oyunlara göre kısaca kimse buna cevap veremez.
Hiçbir oyum minimum 5080 istemez adamlar para kazanmak için düşük tutar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,415
Üyeler
189,834
Son üye
egea12345
Geri