Aynıysa 5070 ti pahalıysa 9070xtbu iki ekran kartından hangisi daha iyi fiyat performans olarak değerlendirmeyin ikisinin de aynı fiyat olduğunu varsayıp cevaplayın lütfen
Nerde aynı fiyatbu iki ekran kartından hangisi daha iyi fiyat performans olarak değerlendirmeyin ikisinin de aynı fiyat olduğunu varsayıp cevaplayın lütfen
Hocam nerde aynı fiyatbu iki ekran kartından hangisi daha iyi fiyat performans olarak değerlendirmeyin ikisinin de aynı fiyat olduğunu varsayıp cevaplayın lütfen
Aynen katılıyorum. Keşke F/P olsa alıp başımınız üzerine koysak. Ama 9070XT hiç fena olmayan bir kart.5070ti tabi. Studio uygulamaları yazılim desteği reflex teknolojisi sürücü desteği yeni nesil bellek teknolojisi watt değeri 9070xt den her türlü daha iyi
kral varsayıp dedim okudun mu cümleyiNerde aynı fiyat
Okudum reis de eğer bir yerde falan bulduysan diye sordumkral varsayıp dedim okudun mu cümleyi
Öle mi5070ti tabi. Studio uygulamaları yazılim desteği reflex teknolojisi sürücü desteği yeni nesil bellek teknolojisi watt değeri 9070xt den her türlü daha iyi
ÖleÖle mi
ha pardon o zaman ben para olarak bir sorunum yok diye bu şekilde yazdım düz bir şekilde yazınca insanlar kısa kısa cevaplar vermiyorOkudum reis de eğer bir yerde falan bulduysan diye sordum