5070 vs 9070 hangisi daha iyi bir seçim olur?

Ashandarei

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
583

Bütçemi artırdım ve bu üç kart arasında gidip geliyorum. Önemli olan enerji tüketimi ve soğutmaları. XPG Kyber 750W psu ile kullanacağım. Sitede doğru dürüst kart da kalmamış, eskiden primelar 28 binden satılıyordu. Hepsiburada üzerinden öneriniz olursa çok iyi olur, 9 taksitle alacağım.

Yazmayı unutmuşum. Oynadığım oyunda 5070 daha fazla fps veriyor fakat %1i 9070 kıyasla düşük. Arada tepe fpsde %10 ve %1 fpsde %12 fark var.

RTX5070

Bütçemi artırdım ve bu üç kart arasında gidip geliyorum. Önemli olan enerji tüketimi ve soğutmaları. XPG Kyber 750W psu ile kullanacağım. Sitede doğru dürüst kart da kalmamış, eskiden primelar 28 binden satılıyordu. Hepsiburada üzerinden öneriniz olursa çok iyi olur, 9 taksitle alacağım.

Yazmayı unutmuşum. Oynadığım oyunda 5070 daha fazla fps veriyor fakat %1i 9070 kıyasla düşük. Arada tepe fpsde %10 ve %1 fpsde %12 fark var.
%1 fps i kenara atmayın akıcılık veren şey o değer . Ben 9070 tercih ederdim ama bozuk çıkma ihtimali can sıkıyor.

Aynı fiyatta 5070, arada 4-5k oynuyorsa 9070 alınabilir.

tam alıyordum zamladı elemanlar 1600 lira, şaka gibi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ula indirim bitmiş şaka gibi ya of :D 3 saat daha var yazıyordu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ağzımı bozacağım az kaldı. Tabakhaneye şey yetiştirtiyorlar, 3 saat kaldı diyor bitmesine indirimin, şak diye 00:00'da kül kedisine çeviriyorlar siteyi :D

Son düzenleme:

bu fiyatlara alınmaz. az koyun (1k falan) 9070xt alın çok daha memnun olursunuz. 5070 istiyorsanız da bu mantıklı bence.

zaten şu saatten sonra almam, tam ayarladım her şeyi alacağım sistemi, ödeme ekranında fiyattan işkillenip baktım, indirim bitmiş. elimi sürmem hepsiye. uyarı falan da koymuyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,159
Üyeler
184,111
Son üye
oenomaus98
Geri