5070Ti 4K için yeterli olur mu?

Anladım teşekkürler sanırım alacağım gibi zaten.

hem gpu hem de cpu overclocka yeterli midir peki 850W?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Native olarak mı yoksa DLSS MFG dahil mi? çünkü bu ikisini kullanmayı düşünüyorum da.
Native olarak. Bahsettiğiniz özellikler genellikle felaket ghosting yapıyor.

Native olarak mı yoksa DLSS MFG dahil mi? çünkü bu ikisini kullanmayı düşünüyorum da.
DLSS ve MFG açık çok uzun soluklu kullanılır dert etmeyin, ama çok kafanıza takılırsa da dediğim gibi kart çok eskimeden garantisi bitmeden satarsanız güzel paraya gider ve siz de biraz ekleyip 6070 ti, 6080 falan alırsınız garanti yenilemiş ve güncel kalmış olursunuz

DLSS ve MFG açık çok uzun soluklu kullanılır dert etmeyin, ama çok kafanıza takılırsa da dediğim gibi kart çok eskimeden garantisi bitmeden satarsanız güzel paraya gider ve siz de biraz ekleyip 6070 ti, 6080 falan alırsınız garanti yenilemiş ve güncel kalmış olursunuz
Kafamda bu var plan olarak zaten mantıklı da geldi zaten artık kasaya geçiş yaptığım için daha rahat olacağım.

Sabit 120 fps oynuyorum.
Nasıl yani anlamadım sabit 120 fpsde mi stabil çalışmaya başlıyor?

Kafamda bu var plan olarak zaten mantıklı da geldi zaten artık kasaya geçiş yaptığım için daha rahat olacağım.

Nasıl yani anlamadım sabit 120 fpsde mi stabil çalışmaya başlıyor?
Hayır normalde 120fps sabitleyip oynuyorum. Sınırı da monitöre göre 177fps getirsem de oluyor. Bahsettiğiniz konu monitörün kaç fps arasında vrr desteklediğine bağlı ve o da yırtılma ile görüntü bozulmasıyla(mfg açıksa) alakalı.

Geri