atifbilge123
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
sistem topluyorum ekran kartı olarak 5070ti işlemci olarak 7800x3d düşündüm 750w psu yeterli mi
hocam kasa olarak ilk bilgisayarım olacak da ne olduğunu bilmiyorum nedir acabaRahatlıkla yeter, fakat ekran kartını mecbur 12pin çoklayıcı (kutunun içinden çıkıyor) ile kullanacaksın...
Hocam, Nvidia 4000 serisinden itibaren 12 pin güç girişi ile kartları güncelledi. Amd güç girişi olarak halen 8x2 veya 8x3 güç girişi kullanıyor.hocam kasa olarak ilk bilgisayarım olacak da ne olduğunu bilmiyorum nedir acaba
hocam biraz salağa anlatır gibi anlatır mısınız ilk deefa pc toplayacağımHocam, Nvidia 4000 serisinden itibaren 12 pin güç girişi ile kartları güncelledi. Amd güç girişi olarak halen 8x2 veya 8x3 güç girişi kullanıyor.
Daha anlaşılır olması adına 8x2 pin girişi ve 12 pin girişi fotoğrafı ekliyorum.
Not: Eğer bütçe sıkıntısı yoksa 850w psu almak en mantıklısı...
Alıntıyı görüntüle
Hocam bu yeni seri ekran kartlarında güç kablosunu bağlamak için bir tane daha çoklayıcı kablo kullanıyorsunuz o kadar eğer psu yeni nesilse ona da gerek kalmıyoryanı hazır sistem alırsam zaten 850w satılıyor olucak değil mi