5070ti 9800x3d için hangi psu alınır?

gallax420

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
468
5070ti 9800x3d için hangi psu alınır? önerdiğiniz var mı

Raijintek cratos alın.850w modeli kullanıyorum fiyatına göre çok kaliteli model.Sıfır ses işini çok iyi yapıyor

Raijintek cratos alınır bütçe sıkıntılıysa lite modelini alın gayet iyi bir psu marka modeli

Raijintek cratos alın.850w modeli kullanıyorum fiyatına göre çok kaliteli model.Sıfır ses işini çok iyi yapıyor
ben de aldım sıfır ses değil 3-4 dakikada bir fan açıyor. eğer sıfır ses sistem topluyorsanız sıkıntı biraz. çözümü çok kolay ama önüne minik bir fan koyun kendiniz düşük rpm de dönsün asla fan açmıyor.

ben de aldım sıfır ses değil 3-4 dakikada bir fan açıyor. eğer sıfır ses sistem topluyorsanız sıkıntı biraz. çözümü çok kolay ama önüne minik bir fan koyun kendiniz düşük rpm de dönsün asla fan açmıyor.
Dostum ben hiç sesini duymadım büyük ihtimal kasanın fanlari işlemci soğutucu sesini ciddi oranda bastırıyor.Arada nadiren fan hızlanır gibi olup yavaşlıyor aniden bu psu dan mı geliyor emin değilim eğer ondan geliyorsa çok nadir geliyor gelmiyor sesi dediğim gibi diğer fanlar bastırıyor zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,289
Üyeler
184,916
Son üye
Mertefee12
Geri