temmuzz
80+
- Reaksiyon skoru
- 80
Tamam birazdan atarım.Hocam 3Dmark Steel Nomad ya da Furmak koşup paylaşma imkaninız var mı? Değerleri merak ettim.
Tamam birazdan atarım.Hocam 3Dmark Steel Nomad ya da Furmak koşup paylaşma imkaninız var mı? Değerleri merak ettim.
Bende inşallah yakında alacağım önerir misiniz? birdde bende gtx 1650 var valorant en düşük ayarlar %100 kullanım ve 70 derece görüyor galiba aldığımda çağ atlayacağimBugün elime geçti. İki oyunda denedim. Clair Obscure 2K 120FPS, 45 derece sessiz. God of War Ragnarok 2K 144 FPS her şey ultrada, 54 derece fanlar 1300RPM gayet ideal sessizlikte. Coil Whine yok. ROP sayısında da bir eksik yok. Kart 33CM. Yanlış tercih yapmamışım mutlu hissettim.
Öneririm bence bayağı kaliteli iyi bir kart. Palit üretiyormuş zaten.Bende inşallah yakında alacağım önerir misiniz? birdde bende gtx 1650 var valorant en düşük ayarlar %100 kullanım ve 70 derece görüyor galiba aldığımda çağ atlayacağim
Teşekkürler hocam. Sonuçlar normal, beklediğim gibi güzel kart.Sonuçlar, normal sanırım. @hoka
1300-1400 RPM'de çalıştı. Hiç rahatsız edici fan sesi yoktu. Sakin bir kart.Teşekkürler hocam. Sonuçlar normal, beklediğim gibi güzel kart.