Gainwardın phonixin tipini beğenmiyom phantom da biraz pahalı gibi palit gamingproya baksana Knk5070ti gainward phoenix yada phantom Alınır mı? 16gb modeli
Aldınız mı Phoenix ?5070ti gainward phoenix yada phantom Alınır mı? 16gb modeli
PALİT Gamerock öneririm soğutması mükemmel.Aldınız mı Phoenix ?
Teşekkür ederim. Gainward Phoenix aldım da henüz elime ulaşmadı, mesajı görünce memnun olup olmadıklarını merak ettim. Gamerock modelini görmüştüm ama yüksek bir fiyatı var. İndirimlerle 36.750'ye aldım.PALİT Gamerock öneririm soğutması mükemmel.
36K'ya nereden aldınız hocam?Teşekkür ederim. Gainward Phoenix aldım da henüz elime ulaşmadı, mesajı görünce memnun olup olmadıklarını merak ettim. Gamerock modelini görmüştüm ama yüksek bir fiyatı var. İndirimlerle 36.250'ye aldım.
PC Kolik İyzico kampanyası ile ilk alışverişimim yaptığım için 500+1000 lira indirim verdi. İyzico'yu yükleyince bayram kampanyası varmış. 500 lira da oradan geri ödeme geldi. Bonus ile tek çekim aldım. 1250 lira da garanti bonus verdi. 36750'ye gelmiş oldu.36K'ya nereden aldınız hocam?
Anladım, evet o geri ödemeleri biliyorum. Bonus verince baya düşmüş.PC Kolik İyzico kampanyası ile ilk alışverişimim yaptığım için 500+1000 lira indirim verdi. İyzico'yu yükleyince bayram kampanyası varmış. 500 lira da oradan geri ödeme geldi. Bonus ile tek çekim aldım. 1250 lira da garanti bonus verdi. 36750'ye gelmiş oldu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dün akşam 23'te aldım. 2 gün sürer muhtemelen İzmire gönderilmesi.
Bugün elime geçti. İki oyunda denedim. Clair Obscure 2K 120FPS, 45 derece sessiz. God of War Ragnarok 2K 144 FPS her şey ultrada, 54 derece fanlar 1300RPM gayet ideal sessizlikte. Coil Whine yok. ROP sayısında da bir eksik yok. Kart 33CM. Yanlış tercih yapmamışım mutlu hissettim.Baya soygun yapmışsınız hocamHayırlı olsun, çok iyi fiyata almışsınız. Bu kart ile ilgili tek çekincem (takıntılı biri olarak), coinwhile ya da ısınma sorunlarının sıkıntı yaratacak olup olmaması. Aksi takdirde gerçekten çok iyi bir alışveriş.
Güle güle kullanın. Bende düşünüyordum fakat 30.900 TL'ye 9070 XT bulunca onu almak zorunda kaldım. Daha gelmedi ama bende memnun kalırım umarımBugün elime geçti. İki oyunda denedim. Clair Obscure 2K 120FPS, 45 derece sessiz. God of War Ragnarok 2K 144 FPS her şey ultrada, 54 derece fanlar 1300RPM gayet ideal sessizlikte. Coil Whine yok. ROP sayısında da bir eksik yok. Kart 33CM. Yanlış tercih yapmamışım mutlu hissettim.
Çok iyi yapmışsınız, o fiyata harika bir seçim.Güle güle kullanın. Bende düşünüyordum fakat 30.900 TL'ye 9070 XT bulunca onu almak zorunda kaldım. Daha gelmedi ama bende memnun kalırım umarım![]()
Hocam 3Dmark Steel Nomad ya da Furmak koşup paylaşma imkaninız var mı? Değerleri merak ettim.Çok iyi yapmışsınız, o fiyata harika bir seçim.