5070Ti vs 9070XT (Yeni Driver) Performans Testi

Yalanını yiyim senin
Mark PC 9600x ve 9700x piyasaya çıkmadan daha hardware unboxed, linus tech tips, techpowerup vs yayınlamadan 1 hafta önce performans testi paylaşan bir kanal. :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu kanalın testleri bana pek doğru gelmiyor. Oyunda benchmark varken gidiyor kendi bir yol buluyor oradan onda da farklı şeyler yaşabiliyor. Meslea forza horizon 5'te yarış yapıyor farkı görüntüler farklı olaylar
Testing games doğru, zamanında 4070 ti super alırken oyun kıyaslaması yapmıştım. Benim aldığım FPS ile aynı sonuçları vermişti. Ayrıca gönderiler kısmında sürekli aldığı kartları paylaşıyor zaten.

Mark PC 9600x ve 9700x piyasaya çıkmadan daha hardware unboxed, linus tech tips, techpowerup vs yayınlamadan 1 hafta önce performans testi paylaşan bir kanal. :D

Testing games doğru, zamanında 4070 ti super alırken oyun kıyaslaması yapmıştım. Benim aldığım FPS ile aynı sonuçları vermişti. Ayrıca gönderiler kısmında sürekli aldığı kartları paylaşıyor zaten.
kanal için degil 24 gb vrami olan kartı %100 kullanıyor dedi oda söyledim yoksa bende pek güvenmiyorum bu tip kanallara

kanal için degil 24 gb vrami olan kartı %100 kullanıyor dedi oda söyledim yoksa bende pek güvenmiyorum bu tip kanallara
Vrami oyunlarda %100 kullanamaz ama kart zaten %99-100 yüke girebilir.

Tamam doğru olabilir ama karşılaştırma videoları yanlış. Farklı görüntülerle karşılaştırma olmaz

Tamam doğru olabilir ama karşılaştırma videoları yanlış. Farklı görüntülerle karşılaştırma olmaz
Videoya doğru dediğimi hatırlamıyorum? Kanal güvenilir dedim, her videosu kusursuz olacak hali yok.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
vram hakkında bir şey söylemedim kart %100 besleniyordu sadece

bazı oyunlarda amd, bazilarinda nvidia öne geçiyor fakat 9070xt yer yer 100w daha fazla güç tüketerek bunu başarıyor, ayrıca ikiside 16gb kart olmasına rağmen nvidiada vram kullanimi hep daha düşük oluyor, muhtemelen gddr7 bellekler sayesinde. siz ne düşünüyorsunuz

Gddr7 bellekle vram kullanımı düşmez. İkisi tamamen farklı mimari ve sürücü kullanıyor. Nvidia kaplamaları daha fazla sıkıştırıyor olabilir. Oyunda geçtiniz yerlerdeki kısımları bellekten daha sık temizliyor olabilir. Çok teknik bi konu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,319
Üyeler
190,547
Son üye
muneccin
Geri