5080-78003xd Monitör Önerisi

Reaksiyon skoru
2
Bilgisayarı yeni topladım. Monitör konusunda yardımcı olabilir misiniz? 4k mı veya 2k mı alayım? Fps 60 ın altında oynamaktan hiç keyif almıyorum. Bu sistem 4k 60 fps için yeterli gelir mi? Bir de ultrawide monitörler görünüş olarak hoşuma gidiyor. Ultrawide monitörün dezavantajı var mı, monitör ne tavsiye edersiniz? Çok teşekkürler…

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Evet 4k için yeterli olur.Bütçen ne kadar?

Bilgisayarı yeni topladım. Monitör konusunda yardımcı olabilir misiniz? 4k mı veya 2k mı alayım? Fps 60 ın altında oynamaktan hiç keyif almıyorum. Bu sistem 4k 60 fps için yeterli gelir mi? Bir de ultrawide monitörler görünüş olarak hoşuma gidiyor. Ultrawide monitörün dezavantajı var mı, monitör ne tavsiye edersiniz? Çok teşekkürler…
5080 için kesinlikle 4k monitör bak. DLSS ve MFG ile birlikte çok güzel FPS lerde alırsın.
Bütçen nedir?

Evet 4k için yeterli olur.Bütçen ne kadar?
Hocam 50 ye kadar alabilirim, ultrawide monitör tavsiye eder misin?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5080 için kesinlikle 4k monitör bak. DLSS ve MFG ile birlikte çok güzel FPS lerde alırsın.
Bütçen nedir?
Hocam 50 ye kadar alabilirim, ultrawide monitör alma isteğim var ancak eminde olamadım. Genelde hikayeli oyun aralarda cs battlefield gibi fps oyunları oynarım.

geçen hafta 9070xt ve 7800x3d li sistem alıp 4k mı olsun 2k mı yok oled mi ips mi derken (genelde pcyi kapatmam 24 saat açık tutarım) aşağıda ki monitörü aldım henüz gelmedi ama 4k olarak fiyatı uygun geldiği için aldım forumdan bu işlerin üstadı tayfun hocama sorduğumda alınır uygundur demişti siz de bir araştırın çok para vermeyeyim diyorsanız 4k ve 2k da 160 hz 1080p de 320 hz özelliği mevcut.

Son düzenleme:
Hayırlı olsun hocam. 5070 Ti a kadar 2k monitör önerirdik ama 5080 varsa işin içinde orda 4k dan konusulabilir artık. @Tayfunns sizden öneri bekliyoruz hocam

@Tayfunns
Hocam bende eğer ultrawide almazsam bunu alayım diye düşündüm ama ultrawide ekranlarla çok arada kaldım

geçen hafta 9070xt ve 7800x3d li sistem alıp 4k mı olsun 2k mı yok oled mi ips mi derken (genelde pcyi kapatmam 24 saat açık tutarım) aşağıda ki monitörü aldım henüz gelmedi ama 4k olarak fiyatı uygun geldiği için aldım forumdan bu işlerin üstadı tayfur hocama sorduğumda alınır uygundur demişti siz de bir araştırın çok para vermeyeyim diyorsanız 4k ve 2k da 160 hz 1080p de 320 hz özelliği mevcut.

Hocam bütçemi birazdaha artırabilirken oled monitör alsam daha iyi değil mi

Hocam bende eğer ultrawide almazsam bunu alayım diye düşündüm ama ultrawide ekranlarla çok arada kaldım

Hocam bütçemi birazdaha artırabilirken oled monitör alsam daha iyi değil mi
yani bütçe probleminiz yoksa tabi ki oled almalısınız 1 kere oled kullandığınız da başka monitör kullanamazsınız derler (parasızlık henüz alamadık) benim önerim biraz daha fiyat performans :) 3te 1 fiyatına bu arada film ve youtube izleyen biriyseniz ultrawide çok önermiyorlar bu benim için önemliydi yoksa bende öyle almak istiyordum çok tarz duruyor hikayeli oyunlar için efsane bir monitör ama bana uymadığı için vazgeçtim.

4kda vram darboğazı olup lag yapıyor

Hocam 50 ye kadar alabilirim, ultrawide monitör tavsiye eder misin?

Hocam 50 ye kadar alabilirim, ultrawide monitör alma isteğim var ancak eminde olamadım. Genelde hikayeli oyun aralarda cs battlefield gibi fps oyunları oynarım.
FPS oyunları da oynayacağın için ya dual mode bir monitör alacaksın, yada ben senin yerinde olsam, her ne kadar da 4K için güzel bir kart olsa da 2K için muhteşem bir performans alırsın. 2K OLED de düşünebilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,746
Üyeler
185,942
Son üye
Swerch
Geri