5080 İLE BU PARÇALAR UYUMLU CALIŞIRMİ

testlerde yeterli gozukuyo
hocam 1080p de o işlemci ekran kartına darboğaz yapar . Testlerin çoğu 2k ve 4k da olduğu için sıkıntı yok gibi görünüyor . Monitör alacağım diyorsanız sıkıntı olmaz ama 1080p de kullanmak için uygun ikili değil

hocam 1080p de o işlemci ekran kartına darboğaz yapar . Testlerin çoğu 2k ve 4k da olduğu için sıkıntı yok gibi görünüyor . Monitör alacağım diyorsanız sıkıntı olmaz ama 1080p de kullanmak için uygun ikili değil
2k monitore rahatca gecebiliyorum hocam sistemi dizdikten 1-2 hafta sonra gecerim muhtemelen

testlerde yeterli gozukuyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kendi monitorumu satip 2k 240hz alabiliyorum ayni fiyata
Her şey test değil, adam ultraya çeker darboğaz yok diye gösterir sen bir ayarı düşürürsün darboğaz başlar. O yüzden işlemciyi abartmamak şartıyla ekran kartından bir tık üstte tutmak en iyisidir, 14600KF güzel işlemci ama 4080 ile kombinlenecek kadar da değil.

niye amd işlemci kulanmıyosunuz

niye amd işlemci kulanmıyosunuz
normalde amd islemci taraftariyim ama bu islemci dunyanin en iyi 5 oyun islemcisinden biri olarak gosterilen 7 7800x3d ile ayni performansi veriyor ve daha ucuz

normalde amd islemci taraftariyim ama bu islemci dunyanin en iyi 5 oyun islemcisinden biri olarak gosterilen 7 7800x3d ile ayni performansi veriyor ve daha ucuz
kim demiş ya aynı performans diye ?? :D

fiyat farkına bir şey demem ama performans olarak 7800x 3d önde

Hocam bu arada siz işi kafada bitirmişsiniz burda boş yere konu açıyorsunuz kim ne derse desin o işlemciyi alacaksınız uğraşmanın anlamı yok bence alın onu hepimiz kurtulalım

Ben hiç neden Intel alıyosunuz demedim farkındaysanız çünkü daha fiyat performans şuan bu işlemci, ama 7800x3d ile aynı performansı veriyor demek büyük sallamak olur hocam :) Yani tamam 2k/4k da işlemciye çok yük binmediği için aynı ayarda işlemciler gibi görünebilir, ama ekran kartını çok zorlamayacak oyunlarda ekrankartı kendi üstüne düşeni yapıp işlemciyi bekleyecektir, bu durumlarda FPS'iniz yine işlemcinizle kısıtlanıcak, ve burada 7800x3d açık ara fark atıyor 14600 e hatta intelin daha iyi işlemcilerine de açık ara fark atıyor.

Hocam bu arada siz işi kafada bitirmişsiniz burda boş yere konu açıyorsunuz kim ne derse desin o işlemciyi alacaksınız uğraşmanın anlamı yok bence alın onu hepimiz kurtulalım
evet bazi oyunlarda esit performans versede genel olarak önde olan taraf 10-15 fps ile amd 7 7800x3dimis

evet bazi oyunlarda esit performans versede genel olarak önde olan taraf 10-15 fps ile amd 7 7800x3dimis
biz daha geçen bi arkadaşla bunu tartıştık 3 ay önceki testler onlar 1 aylık testleri izlerseniz bulursam atıcam r7 7700 bide denk değil fps oyunlarında 7500f bide değil neden çünkü 14 nesile gelen bios güncelemeleri için bu performanslar düştü çünkü bozuluyolardı

ben hangi islemciyi aliyim demedim? bu parcalar uyumlu olurmu dedim 2k da uyunlu olur dediler benimde butcem o kadsr oldugu icin o islemciyi aliyorum?

Geri