yarın 5000 serisinin lansmanında 5080 almayı düşünüyorum 4 k oyun için fazla mı kaçar 5070ti de 4k için yeterli olur mu. Aradaki farkla daha üst model işlemcili bir sistem mi toplim
5080 türkiye için inanılmaz kötü bir kartyarın 5000 serisinin lansmanında 5080 almayı düşünüyorum 4 k oyun için fazla mı kaçar 5070ti de 4k için yeterli olur mu. Aradaki farkla daha üst model işlemcili bir sistem mi toplim
ikisinide bütçene göre dengeli almalısın rtx 5000 serisi yazilim satiyor saf kas gücü olarak beklentimden düşük geldi bütçen varsa 5080 cok daha iyi tabikide zaten 4kda çok darboğaz yaşayacağını düşünmüyorum zatenyarın 5000 serisinin lansmanında 5080 almayı düşünüyorum 4 k oyun için fazla mı kaçar 5070ti de 4k için yeterli olur mu. Aradaki farkla daha üst model işlemcili bir sistem mi toplim
merak ettiğim kısım yoktu 5070tk 4k da kaç fps verir 150 üstü veri mi
fiyat bandın da ben de öyle düşünüyorum çok fazla gelirse almıcam kartı5080 türkiye için inanılmaz kötü bir kart
sanırsam en çok tutulan modeller 5060 ti 16 gb 5070 ti olucak gibi
sebebi tamamen rekabetsizlik tekellik 60 70 serilerinde amd hala pazarda ve nvdia buraya odaklanıcak gibi duruyor 80 90 serilerinde açıkçası bura benim mekanım keyyfimmm %15 artış istedi öyle yaptım dlss 4 mfg ile iadre edin alt orta kısımlarda amd den hamle bekliyorlar gibi
çok rahat verir 5070 ti aftterburnerdan gücü %10 arttırırsan tadından yenmez multi fg 60 serilerini bile 4 k da oynatıcak bir teknoloji şaka makamerak ettiğim kısım yoktu 5070tk 4k da kaç fps verir 150 üstü veri mi
fiyat bandın da ben de öyle düşünüyorum çok fazla gelirse almıcam kartı
hocam hemen almak zorunda mısınız bi 2 hafta beklersiniz kafanızda soru kalmaz ilerde pişman olmazsınızmerak ettiğim kısım yoktu 5070tk 4k da kaç fps verir 150 üstü veri mi
fiyat bandın da ben de öyle düşünüyorum çok fazla gelirse almıcam kartı
hemen almak durumun da değilim de asgari ücret ve kurun artması artı stok sorunu olucak gibi kartların fiyatı artarsa diye düşündümhocam hemen almak zorunda mısınız bi 2 hafta beklersiniz kafanızda soru kalmaz ilerde pişman olmazsınız
ben de aynısını düşünüyorum aradaki farkla ya 4k oled bi monitor ya da iyi bir işlemci alınabilir biraz daha ekleyipçok rahat verir 5070 ti aftterburnerdan gücü %10 arttırırsan tadından yenmez multi fg 60 serilerini bile 4 k da oynatıcak bir teknoloji şaka maka
hocam ilk başta fiyatlar çok daha pahalı olur bence ama yinede siz bilirisinizhemen almak durumun da değilim de asgari ücret ve kurun artması artı stok sorunu olucak gibi kartların fiyatı artarsa diye düşündüm
ben de aynısını düşünüyorum aradaki farkla ya 4k oled bi monitor ya da iyi bir işlemci alınabilir biraz daha ekleyip
80 sirisi 60 bin civarlarında olucak tahminenhemen almak durumun da değilim de asgari ücret ve kurun artması artı stok sorunu olucak gibi kartların fiyatı artarsa diye düşündüm
ben de aynısını düşünüyorum aradaki farkla ya 4k oled bi monitor ya da iyi bir işlemci alınabilir biraz daha ekleyip
4000 serisi geldiğinde bu şekilde mi olmuştu ? ben 4000 serisi lansman zamanlarını hatırlamıyorum.hocam ilk başta fiyatlar çok daha pahalı olur bence ama yinede siz bilirisiniz
5070ti ile neredeyse 20 bin lira fark olur gibi me geliyor benim de en iyisi 5070ti beklemek performansı da görmüş oluruz80 sirisi 60 bin civarlarında olucak tahminen
hocam son 2 3 aya göre konuştum çok fazla kart fiyatların da oynama yaptılar yapamazlar diyemeyizbüyük ihtimalle parasına göre 5080 çok berbat olacak.
5090 alacak kadar olmasa da 5080'e rahatlıkla verecek paran vardır verirsin 5080 alırsın ama "ben 5080 için şartları zorlayacağım" denecek bir durum yok 5080 için şartları zorlamak zorunda olan bir kişi gitsin 5070 ti alsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
4000 serisi geldiğinde bu şekilde mi olmuştu ? ben 4000 serisi lansman zamanlarını hatırlamıyorum.