shaco27
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,969
4080 super satım 55k altın aldım 6 ay olucak nerdeyse 5080 çıktı beğenmedim vram özürlü.
5080 super çıkar faişin faişiiii olur sonuç yine almam 6000 serisine kadar altın şeklinde kaldır en aziyla aldığıma deyer

altın senelerce değer kazanır ilerde satar yarı fiyatina tepe model alırım.
allah razı olsun ülkede ekonomi bakanı gibi yaptılar bizi her şeyi düşünür oldum taksit bulursam 9 taksit alırım uygun denk gelirse ödeyenekadar para hiç olur bu ekonomide altın kar kalır
nvidia bir rakip çıksın artık mining dönemi yaşıyoruz sanki fark yok o dönemle ama satışları düştü inş yerler bir olur insanlar bilinçli olsa bu fiyatı çekemezler.
bir pasta var.
pastanın büyük payını nvidia yiyor.
kalan 3 parçadan.
2 büyük dilimi 1ni satıcı birini malum vergi sistemi yiyor
kalan küçük kısım normalde bizim ödememiz gereken kısım ama malasef.
ekran kartı alıyoruz 1 tane kendime 1 tane başımızdakilere super ekonomisi ülkesiyiz biz.
amd bize yamuk yaptı tepe model çıkar kardeşim orta fiyat hepimiz alalım wattman ver sorun yok şunlara rakip ol yeter.
5080 super çıkar faişin faişiiii olur sonuç yine almam 6000 serisine kadar altın şeklinde kaldır en aziyla aldığıma deyer
altın senelerce değer kazanır ilerde satar yarı fiyatina tepe model alırım.
allah razı olsun ülkede ekonomi bakanı gibi yaptılar bizi her şeyi düşünür oldum taksit bulursam 9 taksit alırım uygun denk gelirse ödeyenekadar para hiç olur bu ekonomide altın kar kalır
nvidia bir rakip çıksın artık mining dönemi yaşıyoruz sanki fark yok o dönemle ama satışları düştü inş yerler bir olur insanlar bilinçli olsa bu fiyatı çekemezler.
bir pasta var.
pastanın büyük payını nvidia yiyor.
kalan 3 parçadan.
2 büyük dilimi 1ni satıcı birini malum vergi sistemi yiyor
kalan küçük kısım normalde bizim ödememiz gereken kısım ama malasef.
ekran kartı alıyoruz 1 tane kendime 1 tane başımızdakilere super ekonomisi ülkesiyiz biz.
amd bize yamuk yaptı tepe model çıkar kardeşim orta fiyat hepimiz alalım wattman ver sorun yok şunlara rakip ol yeter.
Son düzenleme: