5090 Ekran kartı bugün satışa çıkmayacak mı?

Sosyal medya youtube twitch ve blender modelleme işleri yapıyorum neden sordunuz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ne dediler ve 5090 için söylediklerine emin misiniz 5080 diyor her yer
Sitedeki canlı destek ve telefon numaralarından sende ulaşarak bilgi alabilirsin. Ben iki yerdenden sordum 5090 satışı olucakmış palit gamerock.

Sitedeki canlı destek ve telefon numaralarından sende ulaşarak bilgi alabilirsin. Ben iki yerdenden sordum 5090 satışı olucakmış palit gamerock.
Evet ben de aradım olacak deniyor da canlı destek alelacele telefonu kapatıyor falan bi garip geldi sıkıntı bi durum yaşanır mı sizce güvenilir bir firma mı?

Evet ben de aradım olacak deniyor da canlı destek alelacele telefonu kapatıyor falan bi garip geldi sıkıntı bi durum yaşanır mı sizce güvenilir bir firma mı?
sizin gibi kaç kişi arıyor şuanda büyük ihtimal saat 5 e kadar ürün yetiştirmeye çalışıyorlardır siteyi düzenliyorlardır sıkıntı çıkmasın diye

sizin gibi kaç kişi arıyor şuanda büyük ihtimal saat 5 e kadar ürün yetiştirmeye çalışıyorlardır siteyi düzenliyorlardır sıkıntı çıkmasın diye
Sadece orada 5090 ekran kartı satışı olacağı söyleniyor da ondan bi garipsedim

Stokların çoğunu yemişlerdir bile emin ol. :D Firmanın çalışanları, tanıdıklar falan derken. Birkaç tanıdığım arkadaş öğle saatlerinde 3-4 tane aldılar.

Stokların çoğunu yemişlerdir bile emin ol. :D Firmanın çalışanları, tanıdıklar falan derken. Birkaç tanıdığım arkadaş öğle saatlerinde 3-4 tane aldılar.
yemişlerdir

Hangi firmadan aldılar söylede şikayet maili atalım 17:00'dan önce fatura kesildiyse :)

Sosyal medya youtube twitch ve blender modelleme işleri yapıyorum neden sordunuz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ne dediler ve 5090 için söylediklerine emin misiniz 5080 diyor her yer
Sosyal medya kazandırıyor mu ya o kadar? Ben de para kazanacak fikir opsiyonları arıyorum, bu sebepten sordum, kaç ayda biriktirdiniz ya da nasıl oldu anlatır mısınız?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,140
Üyeler
183,530
Son üye
fevzicanakbltt
Geri