Neler Yeni

5090 Ekran kartı bugün satışa çıkmayacak mı?

ReelJoker

80+
Sosyal medya youtube twitch ve blender modelleme işleri yapıyorum neden sordunuz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne dediler ve 5090 için söylediklerine emin misiniz 5080 diyor her yer
Sitedeki canlı destek ve telefon numaralarından sende ulaşarak bilgi alabilirsin. Ben iki yerdenden sordum 5090 satışı olucakmış palit gamerock.

naresta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ramazan Başer
Sitedeki canlı destek ve telefon numaralarından sende ulaşarak bilgi alabilirsin. Ben iki yerdenden sordum 5090 satışı olucakmış palit gamerock.
Evet ben de aradım olacak deniyor da canlı destek alelacele telefonu kapatıyor falan bi garip geldi sıkıntı bi durum yaşanır mı sizce güvenilir bir firma mı?

asko56

80+ Silver
Evet ben de aradım olacak deniyor da canlı destek alelacele telefonu kapatıyor falan bi garip geldi sıkıntı bi durum yaşanır mı sizce güvenilir bir firma mı?
sizin gibi kaç kişi arıyor şuanda büyük ihtimal saat 5 e kadar ürün yetiştirmeye çalışıyorlardır siteyi düzenliyorlardır sıkıntı çıkmasın diye

naresta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ramazan Başer
sizin gibi kaç kişi arıyor şuanda büyük ihtimal saat 5 e kadar ürün yetiştirmeye çalışıyorlardır siteyi düzenliyorlardır sıkıntı çıkmasın diye
Sadece orada 5090 ekran kartı satışı olacağı söyleniyor da ondan bi garipsedim

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,228
İsim
Turuncu Keskin
Stokların çoğunu yemişlerdir bile emin ol. :D Firmanın çalışanları, tanıdıklar falan derken. Birkaç tanıdığım arkadaş öğle saatlerinde 3-4 tane aldılar.

asko56

80+ Silver
Stokların çoğunu yemişlerdir bile emin ol. :D Firmanın çalışanları, tanıdıklar falan derken. Birkaç tanıdığım arkadaş öğle saatlerinde 3-4 tane aldılar.
yemişlerdir

ReelJoker

80+
Hangi firmadan aldılar söylede şikayet maili atalım 17:00'dan önce fatura kesildiyse :)

asko56

80+ Silver

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,228
İsim
Turuncu Keskin
Hangi firmadan aldılar söylede şikayet maili atalım 17:00'dan önce fatura kesildiyse :)
Onu söylemiyorlar işte beni bildikleri için. :D da atsan da hiçbir şey olmaz emin ol. Yıllardır oluyor bu durum

firatness

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Fırat Kaya
Sosyal medya youtube twitch ve blender modelleme işleri yapıyorum neden sordunuz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne dediler ve 5090 için söylediklerine emin misiniz 5080 diyor her yer
Sosyal medya kazandırıyor mu ya o kadar? Ben de para kazanacak fikir opsiyonları arıyorum, bu sebepten sordum, kaç ayda biriktirdiniz ya da nasıl oldu anlatır mısınız?

Top Bottom