Yapılmaya yapılır ama hiç güvenli değil.Hem kendinizi hem trafiği tehlikeye atarsınız
Ağır vasıtalardan bile yavaş gideceksiniz, çok tehlikeli kesinlikle önermem.Yokuş gelse hızınız hepten düşecek
50cc nin olayı şehir içinde kısa mesafe sağa sola gitmek
Almak için gitmem gerekiyor dönüş 50km zorunda olduğum için yoksa düşünmezdim zaten kask takıp dinlendire dinlendire döneceğim o halde umarım yarı yolda sorun çıkarmaz.otoyol trafiğine girmen bir nevi yasakl aslında 60 ile gitmen gerekli hızlı akan trafikte hocam.Kendine güvende hissedeceksen ve kendine de güveniyorsun motoru zamanla dinlendirerek çok yormayarak yola çık.Dinlendirirken direk durduğun gibi motoru asla istop etme bende nsana tavsiye güvenlik önlemini al yola çık tecrübe edinmiş olursun
Rahat rahat gidilir hocam niye gidilmesin sağdan sağdan dinlendire dinlendire gidersinAlmak için gitmem gerekiyor dönüş 50km zorunda olduğum için yoksa düşünmezdim zaten kask takıp dinlendire dinlendire döneceğim o halde umarım yarı yolda sorun çıkarmaz.
Rahat rahat gidilir hocam niye gidilmesin sağdan sağdan dinlendire dinlendire gidersin
Otobüsle getirme muhabbeti oluyor mu acaba?ben emniyet şeridinden sürerek 40-45le gittim eve getirdim dinlenerek.aylardan kışkı yanımdan kamyon geçtimi sıcak oluyordu güzeldi
50 km yol için en az 1000tl isterler. Bin gel 50km uzun yol bile sayılmaz. Ben 50cc skuterle 50km yolu artçılı yaptım.Otobüsle getirme muhabbeti oluyor mu acaba?