snopy gamepadlar 50 tl ama çok götürcegini sanmıyorum hocamkb konuyu ps üzerine açtım gamepad yoktu 50TLye gamepad alcam çok fazla para vermek istemiyorum pes21 de güzel oluyomu diye deniycem önerirsiniz
2 3 ay götürür mü sonra yeni alıcam zaten beğenirsemsnopy gamepadlar 50 TL ama çok götürcegini sanmıyorum hocam
bilmiyorum arkadaşımla evde oynayacaz monitör büyük zaten 25 inç bide kasada 4 tane usb yeri var 2 si dolu x360ce den halletsem olurmu 2 tane kol algılarmıBime polosmart ps3 gamepad gelmişti yazılımı sıkıntılı olduğu için kablosuz kullanılamıyor ama kablolu şekilde kullanabiliyorsun arkadaşım aldı gayet memnun 70-80TL gibi bir fiyatı vardı L1 R1 tuşları kademeli ne kadar basarsan gaza o kadar basıyor 50'ye alacağın gamepadde bunu bulamazsın sürekli gaz fren yapman gerekir
Algılar bimleri gez varsa al fiyatına göre baya iyibilmiyorum arkadaşımla evde oynayacaz monitör büyük zaten 25 inç bide kasada 2 tane usb yeri var x360ce den halletsem olurmu 2 tane kol algılarmı
internettende veririm sıkıntı değilde tuşları çarpı yuvarlak üçgen kare miAlgılar bimleri gez varsa al fiyatına göre baya iyi
Evetinternettende veririm sıkıntı değilde tuşları çarpı yuvarlak üçgen kare mi
bide kablosuz olsa olur mu biliyorum kablosuzu bu fiyata bulmak imkansız ama 80 90 tl ye bulunurmu
Zaten bahsettiğim polosmart kablosuz ama yazılımı sorunlu olduğu için kablosuz çalışmıyor fix update falan getirirler belkibide kablosuz olsa olur mu biliyorum kablosuzu bu fiyata bulmak imkansız ama 80 90 TL ye bulunurmu
polosmart markasını şimdi hatırladım arkadaşıma fanlı pubg için oyun kolu almıştım 50tl mi neydi bimde o marka buymuş teşekkürler tekrardan önerin için kendi sitesinde 75tl almayı planlıyorumZaten bahsettiğim polosmart kablosuz ama yazılımı sorunlu olduğu için kablosuz çalışmıyor fix update falan getirirler belki