canimbenes
80+ Bronze
- Katılım
- 27 Mayıs 2020
- Mesajlar
- 564
- Reaksiyon skoru
- 216
Arkadaşlar merhaba. Başlığa yazdığım boyutlarda F/P sayılabilcek mousepad arıyorum. Önerilerinize açığım
ulugames.com.tr
Hocam çok pahalıya kaçmak istemiyorum. Yani 1000tl üstüne cıkmak gibi bi fikrim yok. Ha gerçekten üstsüne çıkmama değecek bi ürün çıkarsa biraz daha çıkabilirim tabi ki de.Bütçe nedir?
Teşekkür ederim hocam benzer bir ürün bulamadığım durumda bu ürünü alacağım sanırım.
ben bunu kullanıyorum f/p
Hocam önerileriniz için çok teşekkür ederim. Aslında Scyrox V8 kullanıyorum bu mousa kaliteli yüzeyi olan bi mouse pad almak lazım. Ancak cs valo gibi aşırı rekabetci oyunlar değilde PUBG gibi EFT tarzında oyunlar oynuyorum. Gosu boyut olarak ve yüzey olarak çok iyi ama üstündeki desen cok benlik mi bilemedim. Attığınız linklerdeki ürünleri tek tek inceleyeceğim çok teşekkür ederim tekrardan. Yüzey olarakta Hybrit olanı tercih edeceğim sanırım.İlk olarak CS2, Valorant, R6 tarzı oyunlar oynuyorsan Hybrid veya Control yüzey öneririm.
Bu modelde ₺100 kupon var. Şu an kullanıyorum. Bir tık beyaz olduğundan kir tutuyor, bütçeni aşmıyorsa ve 50x50 lazımsa Gosu olanını almanı öneririm. Tasarımları farklı ve 50x50 olanlar Gosu.
Klasse Longteng Huoyun Special Edition 480x400x4 mm E-Sports Gaming Oyuncu Mouse Pad (Vaxee) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Klasse Longteng Huoyun Special Edition 480x400x4 mm E-Sports Gaming Oyuncu Mouse Pad (Vaxee) : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.trKlasse Gosu 500x500x4mm E-Sports Gaming Oyuncu Anime Mouse Pad (Akai me) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Klasse Gosu 500x500x4mm E-Sports Gaming Oyuncu Anime Mouse Pad (Akai me) : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Blitz olan ise speed ama denemedim nasıldır bilmiyorum.
Klasse Blitz Speed Series 480x400x4 mm E-Sports Gaming Oyuncu Mouse Pad (G-Bear Black) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Klasse Blitz Speed Series 480x400x4 mm E-Sports Gaming Oyuncu Mouse Pad (G-Bear Black) : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Ayrıca Wraith Spirit of Aim speed ve Kensei kullandım. Onların da yüzeyleri bayağı iyi. Wraith speed olduğundan ısınamadım, aralarında en iyi yüzey onda. Hybrid olanı ise özel bir yüzey olmadığından Hybrid alınacaksa Kensei öneririm. Kensei 50x50. Wraith PRO olan 50x50.
![]()
Wraith Spirit of Aim Mousepad
wraithesports.com
![]()
Wraith Spirit of Aim Pro Mousepad
wraithesports.com
Bütçeni aşıyorsa da Ulugames mouse padlerine şans verilebilir. Bunları da denemedim. Ama ₺500 altında mouse padlerin yüzeyi benzer oluyor. Çin'de üretilen genellikle, böyle plastiğe daha çok benzeyen ve hafif tüylü bir yapısı oluyor. Ben açıkcası 90x40 boyutundaki ₺300-500 mouse padlerden farkları olduğunu pek sanmıyorum.
![]()
Kumaş Mousepadler
ulugames.com.tr
Veya Wraith şu ürünü de alınabilir.
![]()
Wraith Blade X Semi-Hard Mousepad
wraithesports.com
Bu arada Kensei'nin de farklı modelleri var. Bilerek en uygununu ekledim. Şöyle kendi sitesini de bırakayım.Hocam çok pahalıya kaçmak istemiyorum. Yani 1000tl üstüne cıkmak gibi bi fikrim yok. Ha gerçekten üstsüne çıkmama değecek bi ürün çıkarsa biraz daha çıkabilirim tabi ki de.
Teşekkür ederim hocam benzer bir ürün bulamadığım durumda bu ürünü alacağım sanırım.
Hocam önerileriniz için çok teşekkür ederim. Aslında Scyrox V8 kullanıyorum bu mousa kaliteli yüzeyi olan bi mouse pad almak lazım. Ancak cs valo gibi aşırı rekabetci oyunlar değilde PUBG gibi EFT tarzında oyunlar oynuyorum. Gosu boyut olarak ve yüzey olarak çok iyi ama üstündeki desen cok benlik mi bilemedim. Attığınız linklerdeki ürünleri tek tek inceleyeceğim çok teşekkür ederim tekrardan. Yüzey olarakta Hybrit olanı tercih edeceğim sanırım.
Çok teşekkür ederim hocam. Böyle bir şey buldum ama nasıldır tam çözemedim.Bu arada Kensei'nin de farklı modelleri var. Bilerek en uygununu ekledim. Şöyle kendi sitesini de bırakayım.
Ben de bu tarzı sevmiyorum. Onibenji olanı var, çok da kötü durmuyor. Gerçi klavye ve monitör bir kısmını kapattığından tasarımın çok da önemi kalmıyor. 50x50 ve hybrid yüzey olduğundan düşünebilirsiniz.
![]()
Katana Serisi - Hybrid Gaming Mousepad Modelleri
Hız ve kontrol arasında mükemmel dengeyi sunan Katana serisi hybrid gaming oyuncu mousepad modelleri 50x50 cm boyutları, 4mm kalınlık ve dikişli kenarları ile seni bekliyor.kensei.gg
www.n11.com
Fiyatı ucuz diye dandik bir mal değil 6 aydır kullanıyorum speed özelliğini hala yitirmedi herhangi bir deformasyon olmadı. Wraithler gibi çok fazla kaygan değil biraz daha az kayıyor ama hissiyatı falan güzel. Dandik mousepadler gibi tüylü bir şey değil dümdüz yüzey cam gibiHocam çok pahalıya kaçmak istemiyorum. Yani 1000tl üstüne cıkmak gibi bi fikrim yok. Ha gerçekten üstsüne çıkmama değecek bi ürün çıkarsa biraz daha çıkabilirim tabi ki de.
Teşekkür ederim hocam benzer bir ürün bulamadığım durumda bu ürünü alacağım sanırım.
Hocam önerileriniz için çok teşekkür ederim. Aslında Scyrox V8 kullanıyorum bu mousa kaliteli yüzeyi olan bi mouse pad almak lazım. Ancak cs valo gibi aşırı rekabetci oyunlar değilde PUBG gibi EFT tarzında oyunlar oynuyorum. Gosu boyut olarak ve yüzey olarak çok iyi ama üstündeki desen cok benlik mi bilemedim. Attığınız linklerdeki ürünleri tek tek inceleyeceğim çok teşekkür ederim tekrardan. Yüzey olarakta Hybrit olanı tercih edeceğim sanırım.
Yok hocam eminim öyledir. Bende uzun süredir Black Deer markasının Professional modelini kullanıyorum 90x40 olanından. Fiyatı 300 tl ama uzun bi süre idare etti beni. Lekelendiğinden dolayı değiştirmek istedim performansından dolayı değil. Önerdiğiniz modelin rengi kafamda soru işareti oldu sadece. Griye kaçıyo gibi fotoğraflarda ama net siyah mı tam çözemedim. TeşekkürlerFiyatı ucuz diye dandik bir mal değil 6 aydır kullanıyorum speed özelliğini hala yitirmedi herhangi bir deformasyon olmadı. Wraithler gibi çok fazla kaygan değil biraz daha az kayıyor ama hissiyatı falan güzel. Dandik mousepadler gibi tüylü bir şey değil dümdüz yüzey cam gibi
Evet hocam çok ilginç gerçektenAlıntıyı görüntüle
Siyah bir mousepad ile ışık altındaki görüntüsü bu şekilde. Biraz daha karanlıkta bu kadar gri görünmüyor siyaha daha yakın görünüyor. Flaş altındada parlıyor ilk defa böyle bir şey görüyorum