Neler Yeni

515,89 TL'ye hem protein tozu hem BCAA aldım

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
faydadan çok zarar görmede ben belirtmek istedim o markayı alacağına nesquik al iç daha faydalı benim gözümde :kizginpeepo:
Niyetini gayet iyi biliyorum merak etme.
SSN sağlam supp markalarından biridir. Bu tozun da ronnie coleman ile alakası olduğunu düşünmüyorum
Yep! Zaten iki firma bağımsız. Ama tecrübelerini illaki paylaşmışlardır. Ben de bir deneyeyim dedim ya. Zaten baktım bir etkisini göremedim. O zaman başka markaya geçerim. Bi de az da olsa trendyol da yüksek puanlı yorumlar görünce. Ve benim de bütçem pek el vermeyince aldım.
Bu markayı alacağına git tavuğa yatır paranı hem daha fazla protein almış olursun hem de sağlıklı bir şekilde beslenirsin.
Başta tavuk daha mantıklı göründü. Ama annem marketten aldığım 3 günlük tavuğu 1 günde bitiriyor. Ana yemek yapıyor. Paylaştırıyor. Toz al. Şimdi kardeşlerinde isityor vermiyim mi diyor. Yoksa tavuk her açıdan daha mantıklı.

Covid19

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
247
İsim
co
Niyetini gayet iyi biliyorum merak etme.

Yep! Zaten iki firma bağımsız. Ama tecrübelerini illaki paylaşmışlardır. Ben de bir deneyeyim dedim ya. Zaten baktım bir etkisini göremedim. O zaman başka markaya geçerim. Bi de az da olsa trendyol da yüksek puanlı yorumlar görünce. Ve benim de bütçem pek el vermeyince aldım.

Başta tavuk daha mantıklı göründü. Ama annem marketten aldığım 3 günlük tavuğu 1 günde bitiriyor. Ana yemek yapıyor. Paylaştırıyor. Toz al. Şimdi kardeşlerinde isityor vermiyim mi diyor. Yoksa tavuk her açıdan daha mantıklı.
Valla kardeşim bilmiyorum ama 12gr bir porsiyonda şeker oranı diğer markalara oranla çok çok yüksek ayrıca kreatinde var içinde genetiğinde saç dökülmesi varsa daha erken dökülebilir saçların dikkat et.

BCAA'yı ekstra almana gerek yoktu zaten çoğu protein tozunun içinde var ve günlük tavuk vs. yiyorsan besinlerdenden bcaa almış alıyorsun ekstra olarak sitrülin ve ya vitamin alabilirsin bu benim sana tavsiyem.

Diğer en önemli husus ise protein tozunu bitirdikten sonra gidip kan tahlili ver bir sıkıntı var mı yok mu açısından.Belki ilk kutuda bir şey olmaz ama gene beğenip 2. kutuyu alırsan her kutu bitiminde kan tahlili vermeyi unutma.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
günlük tavuk vs. yiyorsan
Yalan yok pek sık yemiyorum.
Diğer en önemli husus ise protein tozunu bitirdikten sonra gidip kan tahlili ver bir sıkıntı var mı yok mu açısından.Belki ilk kutuda bir şey olmaz ama gene beğenip 2. kutuyu alırsan her kutu bitiminde kan tahlili vermeyi unutma.
Bu öneri için teşekkürlerdi. Siz demeden önce de aklımdaydı. Hatta kutunun bitmesini beklemeyeceğim. 1 veya 2 hafta kullandıktan sonra doktora gidip kontrol ettireceğim.

Peki sorum şu: Şimdi internette protein tozundan felç kalıp hayatını kaybeden biri var. Onun kullandığı gibi değildir dimi? Yani sabah ın haberine göre o şahıs günde 5 kg içmiş ama ne bilim içimde bir kuşku oldu.

trenboloneren

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,118
İsim
Eren İlker Ağar
İlgilendiği Kategoriler
Fitness
Instagram
@eren__agar
Steam
1075812335
Discord
eren21601#7919
Reddit
eren21601

Bu öneri için teşekkürlerdi. Siz demeden önce de aklımdaydı. Hatta kutunun bitmesini beklemeyeceğim. 1 veya 2 hafta kullandıktan sonra doktora gidip kontrol ettireceğim.

Peki sorum şu: Şimdi internette protein tozundan felç kalıp hayatını kaybeden biri var. Onun kullandığı gibi değildir dimi? Yani sabah ın haberine göre o şahıs günde 5 kg içmiş ama ne bilim içimde bir kuşku oldu.
Fazla protein yüzünden dır büyük ihtimal çünkü 2kg fln saf protein almış olur ve bu çok yüksek bi miktar

WhoCares

80+ Gold

benim tahminim böbrek yetmezliğinden böbrekler süzemediği için belli bir orandan sonra alinan proteini tozunu diğer organlara zarar vermiştir diye tahmin ediyorum sonuçta kaçınılmaz olmuş

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
benim tahminim böbrek yetmezliğinden böbrekler süzemediği için belli bir orandan sonra alinan proteini diğer organlara zarar vermiştir diye tahmin ediyorum sonuçta kaçınılmaz olmuş
Yani ben bu mesajı yazmaya başladıktan sonra günde 5 kg içtiğini öğrendim.
Link burada: https://www.sabah.com.tr/yasam/prot...-beyin-hucrelerini-oksijensiz-birakir-5634701

@şahin doğan @bypsiko @Covid19
Firmaya gece gece mesaj attım ve cevap verdi:
1657313734827.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunun yanında aynı içerikte 40 grlık ölçek ve şeker oranı yüksek bir ürün var ismi whey builder.
O da güvendiğiniz SSN 'in.
Yani o da 422 TL. Bunun lansman olduğunu düşünürsek bu fiyatın normal olduğunu da düşünebiliriz. @bypsiko

şahin doğan

80+ Platinum
Link burada: https://www.sabah.com.tr/yasam/prot...-beyin-hucrelerini-oksijensiz-birakir-5634701

Alıntıyı görüntüle

Bunun yanında aynı içerikte 40 grlık ölçek ve şeker oranı yüksek bir ürün var ismi whey builder.
Yani o da 422 TL. Bunun lansman olduğunu düşünürsek bu fiyatın normal olduğunu da düşünebiliriz. @bypsiko
Klasik bir cevap verip geçmişler ama mesaj uzun olduğu için bir şey anlatmışlar gibi duruyor. Yan etkileri hiçbir marka için duymadık demişler ama takviyelerin etkileri 3-5 gün içinde olmaz yıllar içinde olur.
Konuyu fazla uzattık. Umarım herhangi bir sorun yaşamazsın. Spor hayatında başarılar.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Konuyu fazla uzattık. Umarım herhangi bir sorun yaşamazsın. Spor hayatında başarılar.
Hocam sonda şunu dediydim SSN in de şöyle bir ürünü var. Hemen hemen aynı. Fiyat oalrak da birbirlerine çok yakınlar. Lansman indirimiydi, iş bankası indirimiydi derken bu fiyatı normal bulduğumu söyledim.
Siz ne düşünüyorsunuz bu iki ürün hakkında run ve ssn in yani
Bu da indirimle 422 TL ye geliyi.

WhoCares

80+ Gold

Alıntıyı görüntüle

bak şimdi ben sana olayı tüm gerçekliği ile yaziyorum dahada açıklamaya gerek kalmayacağını düşünuyorum şimdi bu ürünün şeker oranın yüksek ve içinden creatin olması maliyetini düşürmek amaçlı çünkü ürünün içindeki laktoz u almaları maliyeti yüksektiyor o gördüğümüz 1k lik protein tozlari vs bu süreçlerden geçiyor ek olarak bu markalarin çoğu wpc60 kullaniyor en dandik whey protein tozu konsanteresidir. istersen araştır bak benden bu kadar sana tavsiye almadan önce araştır yada danış derim ileriye dönük sıkıntı yaşama ek larak firmaların alayı boş sıkar ürün satmak için ekliyim onuda

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
emir yapar
Firmanın kurucusu Ronnie Coleman isimli Mr. Olympia şampiyonunun ürünlerini getiren firmanın kurucusunun kardeşi.
Bunu gördüm dedim tamam fiyat uygun, besin içeriğinde bir ölçekte 12gr şekeri gördüm uzaklaştım. Proteinli nesquik.

SekerBey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
495
İsim
murat dedecim

Alıntıyı görüntüle

Musteri temsilcisine güvenmek nebilim .d

Top Bottom